Na emberek, Barcelona vagy Real Madrid?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 2. 13:31
1/10 anonim válasza:
Én gusztustalannak találom mindkettőt, szerintem az Atletico Madrid az a csapat, amit az ember teljes szívéből tud szeretni. Egyszerüen én pl. ki nem állhatom, amikor Ronaldo el kezd nyavicskolni, vagy Suáreznek megadnak egy lesgólt. ATLETICO!!!!!!!
4/10 anonim válasza:
Ööö... ugye most tisztában vagytok vele, hogy a kérdés arra irányul, hogy a Barca, vagy a Real nyer ma? Egyikkel sem szimpatizálok különösebben, de nálam ma ez Barca győzelem.
5/10 anonim válasza:
Tyrannosaurus Kex megértette velem a kérdést, nyer a Barca, igy marad 2. az Atletico, és a 3. Ronaldo.
6/10 Cortez70 válasza:
Realos vagyok, de a Barca sokkal jobb most.
7/10 anonim válasza:
Azért amit az első ír az nem túl sok érv és elég nagy hülyeség. Én a kérdésről azt gondolom hogy ma a Barca nyer 1 góllal, nem látok arra esélyt hogy sima meccs legyen, egy X is kinézhet.
9/10 Siklósi Eszter válasza:
Természetesen Barca! <3
10/10 anonim válasza:
A nagy Atletico drukkerek gondolom tavaly vagy max az azelőtti bl döntő előtt még azt se tudták, hogy mi az az Atletico :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!