Van olyan fiú, aki nem szereti a focit?
Van...
Nem is értem hogy lehet nézni 90+ percig azt hogy 20+ ember kerget egy labdát aztán néha betalálnak a kapuba a tömeg meg örjöng.
De legalább lett stadionunk, és lesz is még 1-2.
Magyarul, akkor egyik labdajátékot (vagy esetleg csapatsportot sem) sem szereted, mert mindegyiken egy adott számú játékos kerget egy labdát, amit valahova el/be kell juttatni. Oké, értjük, de ezt miért olyan releváns itt megosztani? Az a baj ezzel a kérdéssel is, hogy h*lye dolgokra kérdeztek rá... Gondolhatod, hogy átélnek, legalább azok akik játsszák ezeket a sportokat, valamilyen élvezeti faktort, ami miatt szeretik. Nem véletlen léteznek csapatsportok és nem véletlen ekkora a népszerűségük. Rendben, hogy te nem érted, nem tartod nívósnak, nem a te világod stb. De legalább ne tegyél már úgy, mintha az egész előtt értetlenül állnál, mintha ez neked egy ilyen megfejtetlen rejtély lenne, hogy hogyan lehetséges, hogy ilyet csinálnak az emberek és még élvezik is!? Komolyan, ha valaki azt mondja nekem, hogy szeret belehugyozni a konnektorba, mert ez neki szexuálisan izgató erotikus tevékenység, akkor az előtt sem állok ennyire idegenkedve és értetlenkedve, mint te ez előtt.
A kérdező meg... Több, mint 7 milliárdan élnek a bolygón, hozzávetőleg a fele hímnemű, ha esetleg korosztályokra behatároljuk, akkor is, több száz millió emberről beszélünk... de biztos, nincs egy se, aki ne szeretné a labdarúgást, vagy akármi konkrét dolgot. Vagy mi volt a cél? Társat akarsz keresni, és ez a fő kritérium?
Utolsó, nagyon tudálékos akartál lenni ami nem minden esetben jó főleg ha nem is azzal kapcsolatban írsz amit írtam.
,,Nem is értem hogy lehet nézni 90+ percig'' Nézni... nem játszani, az egy más dolog.
Abba hogy ,,miért ekkora a népszerűségük'' inkább ne menjünk bele. Érdekes felvetni hogy szinte csak a focinak van népszerűsége Európában, persze a kosarat meg a kézit is megfizetik, de közel sem keres senki egy Messihez vagy bármely más élfocisához...
Valamint megint okos hozzászólás volt ez is ,,Magyarul, akkor egyik labdajátékot (vagy esetleg csapatsportot sem) sem szereted, mert mindegyiken egy adott számú játékos kerget egy labdát, amit valahova el/be kell juttatni.''
Kár hogy én azt írtam hogy 90 percig kergetnek egy labdát és ha 1-2x betalálnak akkor már izgalmas a meccs, meg ha sok kapura rúgás van... Más sportban akár kosár, akár kézi (labdajáték igen) sokkal több pont születik és izgalmasabb is a meccsek jó része.
Az a baj hogy nem is azt kritizálod amit írtam hanem amit belegondolsz... én nézést írtam te játékról beszéltél, valamint arról hogy 1-1 gólért szinte megőrülnek.
Hasonlíthatnám az F1-hez is ahhol minden korlátozva van szabály szerint, és 90 korig köröznek és mégis mennyien szeretik.
Valóban igazad van hogy csinálni izgalmas, na de nézni azt a 90 kört?
Az oldal pedig azért üzemel hogy kérdést tegyenek fel és azon belül nézegessék a reklámokat, amiért az oldal pénzt ,,termel''
Ilyen kérdés nem minden nap van 5x akár bugyuta akár nem. Jobb erre válaszolni mint hogy ,,mennyi idő kell ahhoz hogy fogyjak x kilót'' ha gondolod akkor ezeknél a kérdéseknél is kritizálhatsz hogy napi 5 van belőlük.
Én se csípem. 22hülye kerget 1 labdát.... Én mindegyiknek adnék egyet.
25f
Engem is totál hidegen hagy.
Vagyis ez nem teljesen igaz, mert amit ma foci néven művelnek, az már inkább idegesít és kifejezetten zavar.
Az egész kultúrával egyben.
Azzal nincs semmi bajom és nincs ellene semmi kifogásom, ha a részeges culáger a szomszédból áthívja a részeges haverjait és kimennek a gyepre rúgni a bőrt félrészegen és ökörködnek egy jót, vagy ha bárki más ezt csak saját egészsége, vagy öröme kedvére teszi.
Mondjuk engem akkor se érdekel, de az nem zavar.
Az összes többi aminél pénz felmerül, az már inkább zavar és idegesít.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!