Ki szereti a Real Madridot?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 14:38
11/19 anonim válasza:
menjenek a francba a barca drukkerek.el vannak telve h jo a csapatjateka a barcanak meg minden.jo ez el is van ismerve es jok is mert ott van messi is aki sokat segit a csapatnak.en realos vagyok mert c.ronaldo a realban jatszik.a legnagyobb ellenfel szamomra is a barca es egyenileg messi de fejet kell hajtani elottuk.de csak harom eve ojan nagyok ok is.mig a real neve mellett 9 BL gyozelem es 31 bajnoki gyozelem all.es most ti a real madridrol beszeltek aki ezeket mind megnyerte.es maskulonben soha nm volt ijen jo a real a bajnoksagban pontokat es golokat nezve
12/19 anonim válasza:
igaz de ez a mult és ne a multba éljünk hanem a jelenben. és akk is barcás voltam amikor rosszul ment a csapatnak nem ugy mint azok a divatdrukkerek akik mindig annak szurkolnak akiknek épp megy a játék
13/19 anonim válasza:
Glory MU!
Ebben az évben megmutatják a barcának mit is tudnak ...
16/19 anonim válasza:
Én szeretem! :D C.Ronaldo (L) Casillas (L)
17/19 anonim válasza:
ÉN!!!:D
bocsi,én nem szeretem,IMÁDOM!!!
18/19 anonim válasza:
szerintem az volt a kérdés h "ki szereti" nem az h ki nem -.-" sok szánalmas barcás irjatok inkább barcás kérdésekhez..
HALAMADRID
19/19 anonim válasza:
Nekem is a Real Madrid a kedvenc csapatom. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!