Miert szeretitek a Real Madridot?
Figyelt kérdés
En azert mert benne jatszik C RONALDO!
(bocs h ekezetek nelkul irok)
2011. okt. 23. 10:50
1/15 anonim válasza:
Ezt nem lehet leírni. Madridistának (és nem divat Real Madrid szurkolónak) lenni egy életérzés.
2/15 A kérdező kommentje:
100% ban igazad van en is szeretem oket, a tavaly a BL is ok kellet volna nyerjek!
2011. okt. 23. 10:59
4/15 norbi0120 válasza:
mert bennevan ronaldo,kaka,casillas,özil és higuain
6/15 anonim válasza:
"Azért mert utálom a Barcát."
Ez igen elmés hozzászólás volt.... gratulálok a -os iq-hoz.
Én szeretem a Madrid MOSTANI játékát, bár Barca drukker vagyok, de elismerem, hogy sokat fejlődtek csapatként.
7/15 anonim válasza:
Azért mert barca drukker vagy, és valakinek nem tetszik a csapatod, attól nem kell egyből beszólni.
8/15 anonim válasza:
Nem tudom feltűnt-e, de attól, hogy Barca drukker vagyok, nem alázom a másik csapatot. (pláne nem a primitív "mert utálom a Barcát" szöveggel jövök)
Tehát kettőnk közül neked kellene elgondolkodnod, hogy ki mit mond...
9/15 anonim válasza:
elképesztő az a hatalmas különbség ami a barca és a real madrid drukkerek között Magyarországon megfigyelhető
odakint nem voltak ennyire agyhalott idióták a real szurkolói, hala madrid, puta madrid!
innen üdvözlöm a katalán haverjaimat!
10/15 A kérdező kommentje:
En sem utalom a Barcat de azert a Real sokkal jobban bejon !
2011. okt. 24. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!