Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 13 évesen késő elkezdeni...

13 évesen késő elkezdeni focizni kézilabdázni vagy kosarazni? 13/L

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 11:31
1 2
 11/14 Szabó Éva Györgyi válasza:
Soha nem késő. A sport=egészség.
2010. ápr. 8. 19:38
 12/14 anonim válasza:

Én 12 évesen kezdtem el kézilabdázni. Ahhoz nem vagyok elég tehetséges, hogy valaha "híres sportoló" lehessek, de nekem nem is célom.

Mostanra már elég jó vagyok benne, megtanultam és élvezem - nekem ennyi elég.

Neked is csak azt kell eldöntened, hogy mit akarsz elérni benne, és elég jó vagy-e hozzá.

16/L

2010. ápr. 13. 17:38
 13/14 anonim válasza:

Szia! Miskolcon nagyon jó kosárlabdacsapat van,és szerintem szívesen fogadnának:)

Sulidban megkérdezel pár embert,tuti lesz olyan aki el tudja mondani melyikutcába,hová kell menni.

2010. ápr. 22. 17:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha komolyan gondolod akkor kezdj el... ha van hozzá tehetséged akkor meg főleg...vegyük alapul Aurelia Bredeanut, az Audi ETO Kc átlövőjét. 13 évesen kezdett el kézilabdázni, és egy világklasszis. lehet h sokan nem ismerik, de akik egy picit is tisztába vanna a kézivel, és a klasszisokkal, az tudja h nagyon jó
2011. ápr. 14. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!