Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tudom, hogy már x+1 ilyen...

Tudom, hogy már x+1 ilyen kérdés volt, de 16 évesen érdemes elkezdeni kézilabdázni? -->

Figyelt kérdés

A városomban és környékén sajnos nincs fiú csapat, de már régóta szeretnék kézizni.Csak 25km-re található egy és az NB2-es csapat. Ha én elmennék oda egy próbaedzésre mire számíthatnék?-gondolom ott azért magasabb szinten játszanak mint egy megyei bajnokcsapatban.

Megmondják neked kerek-perec, hogy játszhatsz vagy sem?

175 centi magas vagyok amúgy, szóval nem valami magas.

2010. ápr. 2. 19:08
 1/8 A kérdező kommentje:
ja és ott van serdülő meg ificsapat is.
2010. ápr. 2. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Sokan középiskolában kezdenek kézilabdázni (15 évesen), ahhoz képest te sem vagy elkésve. NB2-es csapathoz menj el, biztosan nem fognak elzavarni.
2010. ápr. 2. 19:16
 3/8 A kérdező kommentje:

köszi, remélem.:)

nyugodtan jöhetnek még kommentek.:)

2010. ápr. 2. 19:25
 4/8 anonim válasza:
sztem érdemes!XD
2010. ápr. 2. 19:42
 5/8 anonim válasza:
érdemes hát....:D:D egyik spanom is elkezdett és jól tolta..de abbahagyta...max ha nem jön be lemész gyúrni..:):D egy próbát megér..:):D
2010. ápr. 6. 23:17
 6/8 anonim válasza:
sportolni mindig érdemes elkezdeni.én 14 évesen kezdtem focizni,sokra nem vittem ugyan de egészséges életre nevelt meg sok-sok barátot ismertem ott meg.szoval hajrá!!
2010. ápr. 7. 21:46
 7/8 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat mindenkinek és megpróbálom ha nem sikerül legalább megtanulok küzdeni egy kicsit.:)
2010. ápr. 7. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:
175 centivel nem tudom milyen poszt lenne jó..max szélső. De egy próbát megér
2010. ápr. 8. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!