13 évesen késő elkezdeni focizni kézilabdázni vagy kosarazni? 13/L
Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 11:31
1/14 anonim válasza:
Szia! Egyik csaj ismerősöm 14 évesen kezdte el a női focit, és mivel ez a sport nem túl népszerű, könnyen lehet akárki NB2-es játékos a létszámgondok miatt.
Focizni akárki meg tud tanulni, nem kell hozzá túl sok tehetség.
Kézilabda és kosárlabda pedig majdnem minden középiskolában van, így ha továbbtanulsz, választhatod ezeket a sportokat is!
sok sikert!
19/F
2/14 anonim válasza:
simán kezd el... énis 12 voltam amikro elkezdtem kosarazni. most 16vok és nb2-es játékos vagyok.. egy év alatt simán szép eredményeket el lehet érni ha van hozzá egy pici tehetséged, eszed, magasságod, kitartásod, és akaratod.:D:D sok sikert hozzá.:D
3/14 anonim válasza:
női fociban simán, amúgy is kevés a női focista, meg ott még nincs ez a kora gyerekkortól menő képzés kiépülve, tehát oda simán be lehet csatlakozni később is - fiúknál 13 évesen már neccesebb volna.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat (:
Mind a 3-hoz van tehetségem és főként akaratom
Csak a másik gond hogy nem nagyon tudok sehova járni :(
Miskolcon tudtok valahol a 3 közül lányoknak ?
2010. ápr. 2. 12:45
5/14 anonim válasza:
Hello! ÉN is 13 évesen kezdtem el focizni. Igaz nem túl jó a csapatom de ha akartam volna akkor sztem bárhol játszhatnák már mert így is 20 éves csapatba kezdő vagyok. 16/F :D:D Kezd el nyugodtan és lesz ami lesz!!;)
6/14 anonim válasza:
Elkezdeni sosem késő attól függ milyenek az ambícióid, ha 30 évesen kezdesz neki akkor marad hobbiszinten
8/14 anonim válasza:
Kézilabdázást elkezdeni 14 évesen sem késő!
9/14 anonim válasza:
Szia! Van olyan cseh válogatott focista aki 21 évesen kezdett el focizni amatőr szinten...tehát ebből levonhatod a következtetéseket.. :D
10/14 anonim válasza:
Szia! Miskolcon én az egyetemre a körcsarnokhoz jártam focizni 13 évesen. Szerintem még mindig van lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!