Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Pénteken rosszul kaptam el a...

Pénteken rosszul kaptam el a labdát majd utána feldagadt és mára se múlt el. Lila és még behajlítani is félig tudom csa . Mi lehet vele?

Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha belenyúltál, akkor könnyen lehet, hogy megrándult. Esetleg ha akkora erővel jött, akkor megis repedhetett. Mindenképp röntgen. :) Addig is jegeld, úgy talán jobb. Nekem a rándulást levitte a sima jegelés. :)
2016. márc. 6. 21:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkorát reccsent hogy a terem másik végébe is hallani lehetett... Kosárlabdáról van szó
2016. márc. 6. 21:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Kenegetve lett ficamra, zúzódásra való krémmel
2016. márc. 6. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha lilult akkor az sanszos, hogy több mint zúzódás. Ha reccsent, akkor esélyes egy repedés. Go röntgenre!
2016. márc. 7. 00:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Mármint az ujjad? Velem focin volt hasonló, amikor kapusként játszottam. Ráadásul nem is volt erős labda, csak borzasztó rosszul nyúltam utána. De ugyanez nagyjából: nekem is dagadt és lilult egy kicsit, és csak félig tudtam behajlítani. Most már így utólag azt mondom, valószínűleg megrepedt, de akkor nem mentem el orvoshoz vele. A bal kezemen volt, ráadásul a kisujjam, úgyhogy az írásban szerencsére egyáltalán, és a napi munkában is a lehető legkevésbé zavart. Aztán szép lassan meggyógyult magától. Annyi maradt, hogy egy kicsit ma is fura szögben áll, van benne egy kis görbület, ami a többi ujjamnál nincs. De ezt leszámítva teljes értékű.
2016. márc. 7. 03:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Eltört :(
2016. márc. 7. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!