Miért olyan jó játékos T. Müller?
Fizikailag annyira nem focista alkat. De!Kevesen érzik úgy a kaput, mint ő. Kb. bármilyen tedtrészével képes gólt szerezni. Nem egy olyan Robben alkat, aki kitolja jobb, lábra, visszateszi balra, ezzel kijátssza a védőt, és lövi. Nem, Thomas tényleg bárhonnan, és bármivel képes gólt szerezni. Nekem még az tetszik nagyon a játékstílusában, hogy ésszel játszik,és mindig a legjobb megoldást választja. Hogy ezek ellenére hogy lehet, hogy mégis Messit és Ronaldot sokkal többen ismerik, szeretik? Igazából játékilag szerintem ő is van simán olyan jó, mint az előbb memlített két úriember. Csak szimplán az ő pályán kívüli életéről nem sokat tudunk (kivéve, ha akkor fan vagy, mint én :)) Nincs vele tele a közösségi média, nem cserélgeti havonta a modell barátnőit, nincs saját boxer márkája.
De szerintem ez már nagyon szánalmas, hogy egy focistáról sokan ezek alapján döntil el, hogy mennyire jó játékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!