Milyen játékos Matteo Darmian?
Hát, attól függ, kit számítasz közepesnek... Mert ha ő közepes, akkor mi, mondjuk egy gyengébb PL jobbhátvéd, aztán egy Championships-es stb-stb... Én elmondom a véleményem róla, mint Man Utd drukker...
Szerintem nem hozza azt a szintet, ami elvárható lenne. Van Gaal-nak egyik igazolása se jött igazán be, Darmian is közéjük tartozik. Egy top csapatba egy szélső védőnek be kéne segíteni a támadásokba, veszélyesnek beadásokat kellene adnia, ehhez képest ő alig (ugye előttem már említettek statisztikákat is) rak hozzá valamit a játékhoz. Ez nem feltétlen csak az ő hibája, ás is az olasz meg az angol liga, és Van Gaal is biztos vastagon benne van, hogy ilyen az igazolt játékosainak, meg úgy egyébként a csapat játékosainak a teljesítménye. Ugye a már említett Borthwick-Jackson, aki írd és mond, egy hete se töltötte be a 19. életévét, sokkal jobban játszik, most a Chelsea ellen is nagyon jól működött vele Martial-al és Mata-val a United baloldala, nagyon szépen játszottak együtt, Jacksonnak veszélyesek a beadásai, hozzárak a támadásokhoz, ennyi idősen, hiába nagy tehetség, de leiskolázza az ellenkező oldalon lévő Darmiant. Szóval jelenleg szerintem Darmian teljesítménye hagy kívánni valót maga után, nem üti meg azt a szintet, amit meg kellene, hogy üssön, nem véletlen ilyen gyenge a United (és aránylag még így is elég jól áll a csapat, mert a pontokba ez még nem reménytelen helyzet, meg amúgy se olyan rossz az-az 5. hely, de a mutatott játék, meg pld. a BL...), tehát ebbe ő is komoly szerepet játszik, hogy ennyit tudnak, mert nem ő a húzóember.
Most, hogy ez közepes, vagy nem... Én azt mondom, hogy ha a topligák, azonos posztú, kezdő játékosaihoz képest nézzük, akkor talán egy olyan közepes, valóban.
Amúgy miért érdekel ennyire, meg pont miért Darmian?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!