Mit gondoltok Anthony Martial-ról, mekkora játékos lesz?
Figyelt kérdés
Hello
Inter fan vagyok ,de szimpatikus a Manchester is és azért próbálom követni őket ,és Martial valami félelmetes játékos pedig csak 19 éves ,nem tudom elképzelni,hogy mekkora játékos lehet belőle,szerintem 3 éven belül Bayern vagy real/barca valamelyikében fog focizni ,mert úgy játszik ,mint Messi csak több fizikalitást tesz bele.
2016. jan. 20. 16:16
1/3 anonim válasza:
Hát ha nem a Manchesterben játszana jelenleg, hanem az általad említett 3 csapat valamelyikében, akkor már most sokkal jobb lehetne. Nem megbántva a United szurkolókat, de idén nagyon gyenge a támadójátékuk, s erről nem csupán maguk a játékosok tehetnek, hanem a stáb is. Egyszerűen képtelenek arra a szintre emelni a játékosokat, hogy a legjobbat hozzák ki magukból a pályán éles körülmények között. Ha megnézed a Bayernben ott van Coman. Nagyon jó kis játékos, pedig a Juventusnál leírták. A világ egyik legprofibb klujába került, s máris úgy futballozik, hogy néha az állam is leesik. Tehát én azt mondom, hogy ebben a Martialban rohadt nagy tehetség van. Mindössze annyi lenne LvG feladata, hogy kihozza belőle, mert sokkal több van benne, mint amennyit eddig mutatott.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó játékos lehet Martialból. Viszont nem értek egyet az eldő kommentelővel, mert a Real/Barca/Bayern hármasból egyikben sem játszana.19 évesen egy angol élcsapat kezdőjénél ne vágyjon többre az ember.
3/3 anonim válasza:
Persze ha LVG évekig marad még, akkor lehet hogy lépnie kéne, de nem biztos hogy nagyobb csapa kell neki egyelőre. Még nem tett le eleget az asztalra, akármilyen tehetséges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!