Lehetek e Eden Hazard szintű játékos?
Ha nyár óta 0 gólnál többet rúgtál, akkor már jobb vagy nála
U.I.:találj jobb példaképet ;)
Bármi lehetsz, de iszonyat nehéz oda eljutni, Hazard korunk egyik legjobb ilyen típusú játékosa.
Amúgy nem tudom most mit vársz ettől a kérdéstől, gyakorolj, járj el egyesületbe, ha elég jól megy, akkor szerintem próbálj meg minél előbb kihúzni egy erős bajnokságba, és fontos, hogy ne a pénz után menj, hanem azt nézd, hogy hol kapsz megfelelő játéklehetőséget és, hogy hol tudsz megfelelően fejlődni. Volt már rá példa, többször, hogy magyar kijutott és ott játszott a legerősebb bajnokságokba, de ált. csak középcsapatig jutnak legfeljebb a magyarok és ott se ált. ők a legjobbak, ha egyáltalán kezdők. Nézd innen nehéz lesz, de semmi se lehetetlen. Ettől a kérdéstől pedig nem tudom mit vártál, ink. gyakorolj most is, így több az esélyed.
De legalább még mindig jobb kérdés, mint amikor azt teszik fel egyesek, hogy hogyan lehetnek 0 forintból F1-es versenyzők. A focira legalább van esélyed, ha van elég tehetséged, de tényleg ne Magyarországon képzeld el a jövőd, próbálj fejlődni és minél hamarabb kihúzni innen, mert a magyar bajnokságok és csapatok nagyon gyengék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!