Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek ez az én hibám?

Szerintetek ez az én hibám?

Figyelt kérdés
Mint sok gyerek én is profi focista akartam lenni, de sajnos a szüleim nem ezt támogatták, így csak a grundon fociztam a haverokkal, 18 éves koromban mikor elköltöztünk egy másik városba, az ottani (megye1es csapatnál) edzettem, de meccsen csak néhány alkalommal jutottam szóhoz, mikor ifiből kiöregedtem egy ideig edzettem a felnőttekkel, majd egy közelben lévő megye3as csapathoz igazoltam ott 1 meccsen léptem pályára felnőtt szinten. Év végén otthagytam a nagypályát. Kispályán, a grundon a haverokkal eléggé ügyes vagyok, de egy ismerősöm említette, hogy sosem leszek olyan mint akik gyerekkoruktól kezdve edzenek akárhogy próbálkozok. Ez eléggé elkeserítő szerintetek ez az én tehetségtelenségem vagy valóban az ismerősömnek van igaza és azokból lesz igazi focista akiknek a szüleik kisgyeremekkorukban eldöntik, hogy azok legyenek? Mit lehet kihozni magamból ilyen képességekkel?

2016. jan. 12. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondolj bele!

A nap 36 órájából mennyit kéne edzened, hogy meglegyen az a gyakorlatod, tudásod, mint ami annak van, aki kölyök kora óta csinálja!

2016. jan. 12. 15:07
 2/5 A kérdező kommentje:
volt amikor egész nap edzettem itthon utána edzések, piszkosul sokat fejlődtem, de egy bizonyos kor felett, munka mellett nem megy :(
2016. jan. 12. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nem így megy. Hiába akarja a szülő, ha a gyerek nem akarja, vagy nem tehetséges. De általában, ha tehetséges egy gyerek, akkor akarja is, mert hát sikerélménye lesz.

Lehet anyádék azért nem támogatták, mert ők látták, hogy nincs értelme, mert nem vagy tehetséges. Ha az lennél, nem szórnának ki a hobbi csapatokból sem...

2016. jan. 13. 00:23
 4/5 A kérdező kommentje:
ezekben a hobbis csapatokban azok játszanak akik utánpótlás szinten NB-s osztályokban játszottak
2016. jan. 13. 07:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint férfi csapatnál ez elég nagy lemaradást eredményez, mivel aki egész fiatal korától focizik az szinte ezzel a sportággal nőtt fel és neki rutinszerűen megy. Érzi mit kell tenni/csinálni. Mivel a nagyobb csapatoknál heti minimum 5 edzés van vagy akár több.

Szóval olyan jó biztos nem leszel, mint azok akik gyerekkoruk óta ezt csinálják.

VISZONT! Sok gyakorlással és kemény munkával lehetsz jó!

Én is 14-15 évesen kezdtem el focizni és helytállok a kezdő csapatba. Bár női, de itt is kell küzdeni.

2016. jan. 15. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!