Kéne még híznom vagy nem?
Figyelt kérdés
189 centi vagyok 84 kiló kosarazok . De ez csak izom. De úgy érzem, hogy fel kéne mennem 89-re de egész egyszerűen már nem tudok. Igazából ez nem olyan nagy gond mert elérem a gyűrűt így is de most akkor, ha már nem hízok akkor ez is jó? vagy nem?. Edzek is mellette meg minden de nem tudom.2010. márc. 23. 15:36
1/7 A kérdező kommentje:
ja elfelejtettem 40 es a karom nem kellene nagyobbnak lennie? 115 a mellbőség :D vagy nem tudom szóval ez már vagy még kevés?
2010. márc. 23. 15:39
2/7 anonim válasza:
attól függ hányas lábad van, és hogy szoktál-e nokedlit enni reggelire!
írtó okos vagy xDxD már a kérdés is értelmetlen!
az, hogy hány kiló vagy nem teljes mértékben befolyásolja az ugrási magasságod!
de ha bárki elolvassa kérdésed, úgy jön le neki, hogy azért akarsz hízni, hogy elérd a gyűrűt bár: "elérem a gyűrűt így is"!
honnan tudná bárki is, hogy neked mi az optimális súly/magasság?azt te érzed magadon.
3/7 anonim válasza:
ez értelmetlen kérdés ugy tetted fel mintha dicsekedni akarnál a méreteiddel én is leirjam h 193 cm és hejből zsákolok?
4/7 A kérdező kommentje:
bocs de le se sz*om :D igazából ezek szerint féltékeny vagy bár nincs mire. 193 centi vagy és 70 kiló akkor ne engem hibásztass ha meg nem akkor írj máshova. És ha te 193 al helyből zsákolsz akkor azt megnézném :D mivel az még nba be se divat. De látom te hihhetetlen vagy.
2010. ápr. 23. 16:51
5/7 anonim válasza:
igen ugy van ahogy mondod ( 94 kg)
6/7 A kérdező kommentje:
jajj te 0% os válaszadó képességeddel ne feszülj már. Valóságba meg egy szar vagy baszhatod a 94 kilód.
2010. ápr. 27. 15:45
7/7 anonim válasza:
köszönöm szépen viszont kivánom ( egy senki vagy )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!