17 éves vagyok régen elég sokat fociztam de mostanra hobbi lett de szeretném újra elkezdeni?!
Figyelt kérdés
Gimnáziumba járok jelenleg 9. osztályba mert volt egy 0. évem.Arra gondoltam ,hogy erősítem a fizikai állapotom erre szánok durván 3-4 hónapot.Majd felkeresek egy egyesületet ahol focizom 1-2 évig.Után pedig elmennék egy akadémiára ahol befejezném a tanulmányaimat és onnan nagyobb eséllyel keress meg egy komolyabb csapat ahol később tudnék játszani.Még ha fizetős is mert kitudjuk fizetni vagy esetleg ösztöndíjjal.Tudom ,hogy elég kevés esély van rá de lehetséges kemény munkával?A válaszokat előre is köszönöm!2015. nov. 30. 21:19
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és fiú vagyok mielőtt bárki mást gondolna :D.
2015. nov. 30. 21:19
2/4 A kérdező kommentje:
Vagy már az akadémiához nézem elég idős vagyok...Ezért inkább majd ha visszaszoktam jelentkezni valamilyen jobb csapat korosztályoz csapatához?Vagy majd meccsen felfigyelnek?
2015. nov. 30. 22:07
3/4 anonim válasza:
Próba szerencse,Menj el valamelyik klubbhoz,És semmi sem lehetetlen
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást!Nyáron megyek próbajátékra a Fradihoz.
2015. dec. 1. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!