Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
Ha focizok mindig elcsúszkál a zokni (nem rendes foci hanem barátokkal kispályán meg így) és mindig vízhólyagok lesznek a nagylábujjaimon meg azalatt és eléggé zavaró... Mindig kiszúrom, és hagyok benne cérnát, általában másnap reggelre lelapul aztán jön egy új helyette. Valami spec. talpbetét vagy vegyek fel 2zoknit vagy mi? Mert most is van és szerintem a hétvégén nem is focizok így, hanem hagyom hogy elmúljon és majd utána újra, persze átfűzöm benne a cérnát.2010. márc. 19. 23:23
1/4 anonim válasza:
Ne cérna-, hanem sztreccszoknit vegyél fel, ami a lábadra illeszkedik...vagy a cipő a ludas.
2/4 anonim válasza:
egy cipőben járunk vagyis egy hajóban evezünk!
sportszárat ajánlok, és cipőváltást!nekem a mai napig kikezdi a lábam minden cipő!
vagy ajánlom még,hogy vékony és keskeny fáslit (sztreccs) tekerj körbe ott, ahol a problémák szoktak lenni...
3/4 anonim válasza:
Nekem a sportszár segített, bár én főként teremben, és betonon játszottam.
4/4 A kérdező kommentje:
Eddig volt egy cipőm, nagyon olcsó márkátlan focicipő volt, most kb 2hete vettem egy adidas Predator Absolado-t, nagyon kényelmes meg minden, csak a zoknim csúszott el, szóval nem a cipő a ludas, köszönöm a tanácsokat majd kipróbálom őket.
2010. márc. 20. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!