Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miben valtosztat a tenisz a...

Miben valtosztat a tenisz a testemen?

Figyelt kérdés
Elkezdtem teniszezni es heti 3-szor jarok,talan a jovoben 4-szer is fogok,izmosodni szeretnek es fogyni hasrol illetve mellrol. Nagyon osszevesztem batyammal mert szerinte ez semmit nem segit csak minimalisat es ez hulyeseg es csak felesleges. Anyukam szerint egyaltalan nem felesleges hanem ez igen is alakit a testemen es hogy ne hallgassak a batyamra. Tenisz mellett edzotermeznek es egeszsegesebben taplalkozom. Szerintetek a tenisz miben valtoztat a testemen? F/17

2015. szept. 7. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Nézd, ha odafigyelsz a kajára (és itt nem feltétlen extra testépítő diétákat kell érteni, elég ha nem össze vissza eszel minden szemetet napi szinten), akkor bármilyen sporttal lehet formálni a testet.

De arra a bármilyen sportra igaz, hogy az intenzitás számít. Ha elmész teniszezni akkor azt lehet úgy csinálni, hogy tényleg meghajtod magad az edzésen, futsz a labdák után, bemész a hálóhoz röptézni, etc. meg úgy is, hogy álltok a partnerrel szemben, és ütögettek egymásnak kényelmesen, hogy pár lépésnél többet ne kelljen tenni a labdáért. Nem nehéz kitalálni, hogy melyik aminek van sport értéke, és melyik az, ami inkább csak egy kis kikapcsolódás unalom ellen.

(nem tudom, a bátyád milyen sportot ajánlott, de bármilyen a fenti bármilyen sportra igaz)

2015. szept. 7. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Azon "váltosztat", hogy jól megtosz.

Nyilván csak a tenisztől nem kell válni komoly változást.

2015. szept. 7. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:
*várni
2015. szept. 7. 19:29
 4/4 Elenios válasza:
A vádlid biztosan nagyobb lesz és természetesen főleg a lábaid és a vállad, karod fog izmosodni tőle.
2015. szept. 21. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!