Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mennyi esélyt láttok erre?

Mennyi esélyt láttok erre?

Figyelt kérdés

Van egy olyan egész éves tippmixem, hogy:

Fradi bajnok lesz

Barca bajnok lesz

Serena Williams megnyeri a Us Open-t

Szerintetek?

2015. aug. 18. 00:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Nagyobb téttel tettem meg, mert ugye elég sokat kell rá várni.
2015. aug. 18. 00:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Fradi 100% hogy megnyeri, a Barca-ra nem mernék fogadni és Serena sztem 70%
2015. aug. 18. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Aki most szeretne egy kicsit kockáztatni, annak nem is hülyeség ezt megfogadni.:

City PL győzelem: 2.25

Real La Liga győzelem: 2.75

Legjobb helyezés szezon végén a Bayern nélkül: Dortmund: 2.37

Ez így 14,66-szoros odds és elég nagy esély van rá, mert pl. a Barcánál jelenleg áll a bál (Pique-t legalább 4 meccsre eltiltják, sérülések, pocsék forma, ami a bajnokságot is eldöntheti már a szezon első felében), a Chelsea beragadt a szezon elején és a City nagyon rendben van (Y. Toure és Agüero ismét bombaformában van), a Dortmund pedig atomfutballt játszott az első meccsen, mint a legszebb Klopp időkben.

2015. aug. 18. 18:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez mind szep es jo, hogy a city most bomba formaban van meg minden. Meg esetleg Piquet eltitjak. De egy bajnoksag 38 fordulo altalaban. Szerintem a Chelsea is felfog javulni szepen lassan, 5 pont azert meg nem a vilag vege. Realnal is kerdeses Benitez mire lesz jo.. Soha nem tartottam egy top edzonek
2015. aug. 18. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik.

Fradit nem úgy látszik, hogy mostanában megszorongatná valaki, amire meg valaki összeérne ellenük, addigra szépen elhúzhatnak.

Serena csak Serena :D

Spanyolban meg azért még mindig elég esélyes a Barca, annak ellenére, hogy kaptak egy-egy négyest a Bilbaótól, meg a Sevillától. Visszajön a Neymar, kicsit visszarázódnak a bajnokság ritmusába, és jó lesz ez. A Real sem tűnik jobbnak a felkészülési meccsei alapján.

2015. aug. 18. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!