Röplabda vagy kosár?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és közel 180cm.
Szeretem a labdajátékokat, közte a kosarat és a röpit, de nem tudom, hogy melyiknek lenne értelme az eddigi "tudásommal".
A kosárral az a gond, hogy a lépések bezavarnak a játék közben, de rádobásból 10/7-8 bemegy.
A röpivel pedig annyi a gond, hogy leütésnél bénázni szoktam, de a fogadás és a feladás többnyire megy...de ugye javítani kell rajta.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy:
-Melyikkel lenne célszerű jobban foglalķozni?
-Hogyan javítsam a hibáimat/milyen edzésterv segítene?
Nem játszom csapatban, de szeretnék úgy is játszani/versenyezni.
Köszi,ha válaszoltok is.:D
2015. szept. 5. 20:59
1/4 anonim válasza:
Kevés az ilyen magas lány itt, Magyarországon elég könnyen "befuthatnál". Ezért kosár.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem ismerek Kazincbarcika környékén csapatot. Miskolcon meg még inkább nem.:D Röpis csapathoz tudok menni, ha szeretnék, de kosárnál nem.
2015. szept. 6. 13:34
3/4 anonim válasza:
Hogy érted, hogy a lépések be zavarnak a játék közben kosarnal? :D
4/4 A kérdező kommentje:
Ne az én lépéshibám miatt fújanak már.:D
Nem tudom amúgy, hogy mi zavar benne...:D
2015. szept. 8. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!