[igényfelmérés][hobbi sportolás][összefogás]Van-e igény egy amatőr/hobbi sportolókat, sportolni vágyókat összefogó weboldalra?
A jövőben esetleg létrehoznék egy ilyen oldalt, ha van rá nagy kereslet.
Én magam pl imádok kosarazni, de csak egy lelkes amatőr vagyok, és a barátaim focizni szeretnek. Így aztán nagyon ritkán kosarazok.
Ha Te is érezted már úgy hogy szívesen röpiznél/kosaraznál/stb, de a baráti körödben túl kevesen csatlakoznának hozzád, vagy rendszeresen járnál, de a tudásszinted miatt félsz gyakorlott játékosokkal játszani, egy ilyen oldal biztos nagyot lendítene, a sportolási lehetőségeiden..
Az oldal úgy működne, hogy a földrajzi helyed és a szimpatikus időpontok bejelölése után az oldal megkeresné a hasonló szabadidővel rendelkező tagokat, és így könnyen összejöhetnek akár nagy létszámú csapatok is.
Ráadásul így hasonló érdeklődési körű barátokra is szert tehetsz.
Amennyiben szeretnéd h legyen ilyen oldal azt mindenképp jelezd egy rövid kommentben!
A projektnek csak nagyban van értelme, lehetőleg többezer aktív taggal, és rengeteg pénz és energia kell hozzá, ha belefogok. Úgyhogy ne sajnálj 1 kommentet, akkor se ha már 100-an kommenteltek előtted. Köszi!
Van már ilyen oldal, de nem nagyon fut. Ha fel tudod futtatni, akkor jó ötlet, ezredik unalmas sitera nincs szükség. A kezdeményezés egyébként nagyon jó, nekem tetszik, szívesen csatlakoznék is.
21/L
adsz linket? köszi!
én csak nagyban gondolkozom... szóval csak akkor fogok bele ha tényleg van rá nagy! kereslet, és ha megcsinálom akkor 100% hogy király lesz
"Milyen linkre gondolsz?"
hát a hasonló oldal linkjére gondol...
Szerintem nem rossz az elképzelés, bár ahhoz hogy beinduljon az oldal és valóban nagy legyen a látogatottság ahhoz kell reklám, vagy valami nagyon csuda dolog.
kiindulópontnak nme rossz.. ha minden igaz 4 évig futott, ami szép teljesítmény, ahhoz képest hogy milyen szintű az oldal
úgy tűnik muszály lesz regisztrálnom is, hátha úgy mutatja a "hirdetések" feladásának idejét..
OFF
FUUU
ebből se szedek ki több információt.. minden szupertitkos
((pl a főoldalon ahol a hirdetésekre lehet keresni, van egy ilyen hogy "Dátum:" és beállíthatom előre!? pl 2013 07 01-et, és ugyanazt kihozza mint a mai napra
ezt mégis mire kell használni?))
ON
még1 uccsó kérdés, aztán hagyjuk:
vannak még friss hirdetések is az oldalon?
ha igen, valahogy meg lehet tudni h melyik hirdetés friss?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!