Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért olyan abszolút biztos...

Miért olyan abszolút biztos az összes magyar foci drukker, hogy nyerünk a románok elleni meccsen?

Figyelt kérdés

(szept. 14-én)

Hollandia ellen nem 8:1-re kaptunk ki még 2(?) éve? Mi változott?

2015. aug. 14. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert szurkolnak, azaz bíznak. Ha kételkednének, akkor hogyan lehetne szívből szurkolni a csapatodnak?

/Egy focit nem néző válaszoló/

2015. aug. 14. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1.szeptember 4-én lesz

2.nézzd meg a Holland és a román válogatott keretét, majd mond el hogy hány neves játékos van a hollandoknál és hány a románoknál... én nem említeném egy szinten RVP-t és Robbent ezzel a Maricával meg Ruescuval akiknek van 3 játszott meccsük a csapatukban. az hogy a ranglistán hova rakták a románokat az meg egyszerűen csak valami trollkodás lehett az szövetség részéről :D

3.mi változott? sok minden változik a futballban 2 év alatt hidd el ;)

2015. aug. 14. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert a remény hal meg utoljára. Amúgy elég szar dolog biztosra venni a dolgot, mert utánna hatalmas lesz a koppanás. A Román keretet a magyar kerettel össze se lehet hasonlítani, azért Tătărușanu, Raț, Latovlevici, Mățel, Bourceanu, Torje, Marica, Chiricheș, Pintilii és a többiek képzett játékosok.
2015. aug. 15. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem olyan nagy szám a román keret, de mentalitásban még mindig előttünk vannak. Ne feledjük, a bajnokságuk is sokkal erősebb, mint a bankliga.

"Mi változott?"

Kevesebb jelét látom a kishitűségnek. Ez óriási különbség. Azon túl valóban nem túl sok minden.

2015. aug. 19. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!