Mit sportoljak szeptembertől?
Figyelt kérdés
Hali!Eddig úszni jártam meg aerobicozom. Az úszást abba szeretném hagyni. Csak még nem tom mit.12 éves lány vagyok januárban leszek 13. Szeretnék valami labdajátékot a röpihez és a kosárhoz kicsi vagyok(140cm) a kézi nem izgat. Én a focira gondoltam de hát nem tom lány léttemre élvezném? 12/L2015. aug. 11. 18:31
2/3 anonim válasza:
Milyen szinten? Attól függ. A teniszhez például már túlkoros vagy, profi nem lesz belőled, de amit az első írt, evezés, vagy kajak, ha jól csinálod egy kis pénz abban is van.
3/3 anonim válasza:
Simán kosarazhatsz, mar persze ha érdekel
Én is csak 152-154 cm vagyok 15 évesen es 7 évig kosaraztam, most megint fogok
Center biztos nem lesz belőled de ha jól csinálod lehetsz irányító ok nem igazán magasak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!