Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit sportoljak? (15/F)

Mit sportoljak? (15/F)

Figyelt kérdés
Már 2 éve nem sportolok semmit, és azóta sokkal rosszabbul érzem magam. Szeretnék elkezdeni valamit megint, csak egyrész nem tudom, hogy mit. A másik, hogy viszonylag nehezen illeszkedek be egy új közösségbe és ezért is "félek".

2014. nov. 20. 18:06
 1/5 anonim válasza:
Gyaloglás, túrázás, futás?
2014. nov. 20. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Keress rá a neten, milyen (Magyarországon) elérhető sportágak vannak. Nézd meg mindegyiket!

Biztosan lesz olyan, amin úgy megakad a szemed, hogy észre sem veszed! =-) Bizti lesz olyan sportág aminek láttán megörülsz, ami elnyeri a tetszésed, amivel szimpatizálsz. Onnanstól kezdve nem lesz semmi, ami megállíthatna.

2014. nov. 20. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Testépítésen gondolkodtál?
2014. nov. 20. 20:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam rajta, de egyrészt elég sok odafigyelést és pénzt is igényel... Szeretnék inkább valami csapatsportot (tudom mit írtam a végén, pont ezért, ezt is leakarom kűzdeni)... Az odafigyelést nem úgy értem, hogy egy sportot csak annyinak veszek, hogy egy labdát rugdosok össze-vissza... Tényleg komolyan szeretném venni...
2014. nov. 20. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Úszás.
2014. nov. 23. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!