Ilyen magassággal milyen sportot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek sportolni, de nem tudom milyen sportban tudnék érvényesülni.. 160 cm vagyok és 15 éves lány..Valaki tudna ajánlani valamit?2015. júl. 27. 15:48
1/7 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok,162cm,kosarazok irànyítóként és konditerembe jàrok. De lehetsz kézilabdàs is :D
2/7 anonim válasza:
160 centivel, például focizhatsz, de ha kicsit izmosodsz kezilabdaban is megallod a helyed.
3/7 Dancsó Máté válasza:
szerintem neked egy kis kosarazás lenne jó :D
4/7 anonim válasza:
Bármit csinálhatnál, de tényleg bármit. A kérdés az hogy miben vagy a legtehetségesebb, mit csinálnál a legszívesebben. Én pl. 174cm 15 lány atlétika sprint 45kg:DD
5/7 anonim válasza:
Szia! Én 14 éves lány vagyok és 180 cm (ugyhogy örülj). Kézilabdázni járok. Bár tudom, hogy kosaraznom kéne (mindenki ezt mondja). Azt sportolj, amit te szeretnél :). Bár ilyen magassággal én a kézilabdát ajánlanám.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!!:)
2015. aug. 4. 15:15
7/7 anonim válasza:
Én is 160 cm vagyok mostmár talán 163 körül:D 15 éves és nekem szinte minden sport megy és jó vagyok szerintem kézilabda én 2 évig kéziztem de már nincs rá idő és lehetőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!