Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Meg akarom tanulni Messi...

Ügyifagyi kérdése:

Meg akarom tanulni Messi cseleit szerintetek meg lehet tanulni és egyszer majd úgy alkalmazni mint ő?

Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 01:40
 1/6 anonim válasza:
Persze. Csak a tanulás gyorsasága attól függ, hogy mennyire vagy ügyes. Messi sem labdával a kezében jött a világra.
2015. jún. 4. 01:46
 2/6 anonim válasza:

Messi azért tud olyan ördöngősen cselezni,mert alacsonyan van a súlypontja,és tökéletes a technikai tudása hozzá.

Minden csel tanulható,viszont az már az egyéntől függ,milyen hatékonysággal alkalmazza azt játék közben,na meg az ellenféltől is.

2015. jún. 4. 04:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenki jobban jár, ha a saját stílusát alkalmazza játék közben. Szvsz azokat a testcseleket, amiket Messi csinál (ahogy előttem írták, tökéletes súlyponttal és nagyon finom labdakezeléssel), lehet tanulni, de nem érdemes.
2015. jún. 4. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Ráadásul ha magasabb vagy és más a mozgásod, már nem fogod tudni még csak hasonlóan se csinálni, ahogy ő.
2015. jún. 4. 13:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Érzem a labdát, 180 cm vagyok, és nekemis csak test cselem van, nem szeretem a bicikli cselet...
2015. jún. 7. 00:40
 6/6 anonim válasza:

Messi úgy "simogatja" a labdát,mint kevesek a történelemben...

Gyakorolj, bajod nem lehet belőle.

2015. jún. 7. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!