Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ha Messinek és Neymarnak...

Ha Messinek és Neymarnak születnének ilyen nevű gyerekeik, mi lenne a nevük?

Figyelt kérdés

Messi: Ugye a teljes neve Lionel Andrés Messi. Ha születne egy gyereke és azt a nevet adná neki, hogy Lionel Messi (tehát az Andrés nélkül), akkor megkapná a Juniort a neve végére? Vagy ha focizna, mi lenne a mezére írva?

Neymar: Teljes neve Neymar Da Silva Santos Júnior (igen, hosszú "ú"-val írják). Ha lenne egy gyereke, akinek szintén az lenne a neve, hogy Neymar Da Silva Santos, akkor supla junior lenne, vagy mi? :D Neymar Da Silva Santos Júnior Júnior? :DD

2015. ápr. 29. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Ha születne gyereke? Kinek ember? Mind kettőjüknek van, Messinek ezer % ,de én úgy tudom Neymarnak is van már egy kölke. Nézd meg a nevüket, ezért kár volt kérdést kiírni. :D De most figyelj Ronaldonak is van gyereke. :D Gondolom óvják őket ezért nem cikkeznek róluk olyan sokat. :D
2015. ápr. 29. 17:41
 2/10 A kérdező kommentje:

Jaj... na nem mondod. Én vagyok Neymar legnagyobb rajongója, az eg teljesen alap infó, hogy tudom, hogy van gyereke, Davi Lucca. Meg Messinek is, a nagyon édes Thiago. *-* Ráadásul Anto most 3,5 hónapos terhes a második gyerekükkel, Benjaminnal. Ezeket mind tudom.

A kérdés ez volt: "Ha Messinek és Neymarnak születnének ILYEN NEVŰ gyerekeik"

Ney kisfiának a neve avi Lucca, Messié Thoago. Én a kérdésben taglalt nevekre vagyok kíváncsi. Ha születne mégegy gyerekük és így neveznék el őket. Igen, tudom, hogy nem túl valószínű, hogy ez lenne a nevük, de csak képzeljük el. Mondhattam volna akár más focistákat is, de most a két kedvencemet hoztam fel példának, hogy ebben az esetben mi történik.

CR gyerekét ugyanúgy hívják, mint őt, ezért van egy Junior a neve végén. Ezt is tudtam. Viszont CR apjának nem Cristiano Ronaldo a neve, ezért nincs is Ronaldo neve végén Junior. Csak a fiáé végén. De akkor azt is írhatnám, hogy ha majd CR Juniorn nagy lesz, és lesz egy szintén ugyanolyan nevű gyereke, annak mi lesz a neve. De maradjunk Ney-nél és Messinél.

Bocs, hogy ilyen hosszan magyaráztam el, de azt hittem, egyértelmű, hogy mire gondolok.

2015. ápr. 29. 19:32
 3/10 anonim ***** válasza:
lány vagy kérdező? :D
2015. ápr. 29. 19:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Yepp.
2015. ápr. 29. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Cristiano Ronaldo douoble Jr. :D Szerintem! :D Azonban az sem kizárt, hogy ott "külföldön" van egy szokás. Itthon pl Ifj az felel meg a juniornak, de itthon sem lehet olyat hallani, hogy ifjabb, ifjabb Tóth László. Szerintem apa-fiú név azonosság esetén kell. Papa-unoka esetén nem. :D De ez csak az én véleményem. :D
2015. ápr. 29. 21:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Messi fia nem kapná meg a Junior nevet azért mert nincs benne az Andrés.Neymar helyzetét nem igazán tudom eldönteni de szerintem nem lenne dupla Junior csak simán Neymar Da Silva Santos Junior.Persze ez lehet hogy nem így van :)
2015. máj. 1. 12:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?:)
2015. máj. 2. 22:16
 8/10 A kérdező kommentje:

#5, 6: Köszi :)

#7: 17 leszek nemsokára, miért? :D

2015. máj. 3. 01:15
 9/10 anonim válasza:
úristen te mit érzel???
2015. júl. 6. 15:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Most miért? Nem hinném, hogy bármi olyat mondtam ó, írtam, vagy tettem volna, amiért ennyire ki kell akadnod...
2015. júl. 7. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!