Ha Messinek és Neymarnak születnének ilyen nevű gyerekeik, mi lenne a nevük?
Messi: Ugye a teljes neve Lionel Andrés Messi. Ha születne egy gyereke és azt a nevet adná neki, hogy Lionel Messi (tehát az Andrés nélkül), akkor megkapná a Juniort a neve végére? Vagy ha focizna, mi lenne a mezére írva?
Neymar: Teljes neve Neymar Da Silva Santos Júnior (igen, hosszú "ú"-val írják). Ha lenne egy gyereke, akinek szintén az lenne a neve, hogy Neymar Da Silva Santos, akkor supla junior lenne, vagy mi? :D Neymar Da Silva Santos Júnior Júnior? :DD
Jaj... na nem mondod. Én vagyok Neymar legnagyobb rajongója, az eg teljesen alap infó, hogy tudom, hogy van gyereke, Davi Lucca. Meg Messinek is, a nagyon édes Thiago. *-* Ráadásul Anto most 3,5 hónapos terhes a második gyerekükkel, Benjaminnal. Ezeket mind tudom.
A kérdés ez volt: "Ha Messinek és Neymarnak születnének ILYEN NEVŰ gyerekeik"
Ney kisfiának a neve avi Lucca, Messié Thoago. Én a kérdésben taglalt nevekre vagyok kíváncsi. Ha születne mégegy gyerekük és így neveznék el őket. Igen, tudom, hogy nem túl valószínű, hogy ez lenne a nevük, de csak képzeljük el. Mondhattam volna akár más focistákat is, de most a két kedvencemet hoztam fel példának, hogy ebben az esetben mi történik.
CR gyerekét ugyanúgy hívják, mint őt, ezért van egy Junior a neve végén. Ezt is tudtam. Viszont CR apjának nem Cristiano Ronaldo a neve, ezért nincs is Ronaldo neve végén Junior. Csak a fiáé végén. De akkor azt is írhatnám, hogy ha majd CR Juniorn nagy lesz, és lesz egy szintén ugyanolyan nevű gyereke, annak mi lesz a neve. De maradjunk Ney-nél és Messinél.
Bocs, hogy ilyen hosszan magyaráztam el, de azt hittem, egyértelmű, hogy mire gondolok.
#5, 6: Köszi :)
#7: 17 leszek nemsokára, miért? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!