Neymarnak hogy a fenébe lehet szőke fehér gyereke?
Figyelt kérdés
Nem tudom ki az anyja, de nem létezik, hogy ilyen mértékben az ő génjeit örökölte volna, vagy lehet besegített a postás a brazilnak? :D
2014. dec. 27. 21:18
1/8 anonim válasza:
szolizik az a neymar nem is keveset
2/8 anonim válasza:
Pedig simán lehetséges, ha tudnád hogy a genetika mikre nem képes...:D
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Az anyuka Carolina Dantas.Azt én sem értem hogy Davi hogyan lehet szőke hajú hiszen Carolina gyerekkorától a terhességéig barna hajszínű volt,tehát festetett szőke.A fehérséget Carolinától örökölte.Neymarra az orra,az arcvonásai és valószínű hogy a természete is hasonlít.Azt viszont nem tudhatjuk hogy Carolina családjában volt e szőke hajú ember hiszen onnan is örökölhette.
5/8 anonim válasza:
DE mondjuk bebarnulhat, hiszen én is szőke hajjal születtem és most tökre barna vagyok pedig nem vagy 18 éves
6/8 anonim válasza:
Lehet ,hogy az elöttem lévőnek van igaza de egy ember haján látszik ha be van festve :)
7/8 anonim válasza:
Nagyon sokan vannak, akik szőkének születnek, aztán a hajuk besötétedik.
Egyébként az egyik ismerősömnek barna-világos barna haja volt, átköltöztek néhány évre Spanyolországba, és teljesen szőke hajjal jött vissza. (elvileg kiszívta a nap, vagy mi)
8/8 anonim válasza:
Tiszta anyja, tehát biztos hogy Carolinának van hozzá köze. Remélem hogy Neymarnak is, de előfordulhat hogy besegített a psotás! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!