Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki szeret focizni?

Veru10 kérdése:

Ki szeret focizni?

Figyelt kérdés

Én igen.

Képzeljétek egyszer suliban fociztunk,kapus voltam,kézzel védtem,és a bal kisujjam eltört,de még azóta is beállok kapuba.

Ti beállnátok?

2015. máj. 6. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretek :D Én is kapus vagyok, de még nem tört el az ujjam, de annyira szeretem, hogy szerintem beállnék ujjtörés után is.
2015. máj. 6. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is szeretek :D

Kapuba álltam, mikor úgy fejbe rúgtak négy méterről, hogy azt se tudtam hol vagyok, szédültem, stb.

Azóta inkább nem vagyok kapus :D

2015. máj. 6. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
én is szeretek és nekem az orrom tört csak el eddig
2015. máj. 6. 13:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Hű,az orrtörés nagyon rossz lehetett,nem semmi!

Nem szeretnék így járni!

2015. máj. 10. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:

fájdalmat nem éreztem, csak azt, hogy elferdült az orrom és szó szerint folyt belőle a vér :D

a fájdalmat akkor éreztem, amikor a doki visszaroppantotta a helyére, na az kegyetlen volt :D:D

2015. máj. 10. 20:15
 6/7 anonim válasza:
Én is imádok focizni és én is kapus vagyok...Volt már pár kisebb sérülésem de még mindig imádok játszani...
2015. máj. 13. 23:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Na és ha fájt,akkor miért teszel nevető "D" betűket mellé?

:D:D:D

2015. máj. 17. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!