Veru10 kérdése:
Ki szeret focizni?
Figyelt kérdés
Én igen.
Képzeljétek egyszer suliban fociztunk,kapus voltam,kézzel védtem,és a bal kisujjam eltört,de még azóta is beállok kapuba.
Ti beállnátok?
2015. máj. 6. 11:38
1/7 anonim válasza:
Én nagyon szeretek :D Én is kapus vagyok, de még nem tört el az ujjam, de annyira szeretem, hogy szerintem beállnék ujjtörés után is.
2/7 anonim válasza:
Én is szeretek :D
Kapuba álltam, mikor úgy fejbe rúgtak négy méterről, hogy azt se tudtam hol vagyok, szédültem, stb.
Azóta inkább nem vagyok kapus :D
3/7 anonim válasza:
én is szeretek és nekem az orrom tört csak el eddig
4/7 A kérdező kommentje:
Hű,az orrtörés nagyon rossz lehetett,nem semmi!
Nem szeretnék így járni!
2015. máj. 10. 19:52
5/7 anonim válasza:
fájdalmat nem éreztem, csak azt, hogy elferdült az orrom és szó szerint folyt belőle a vér :D
a fájdalmat akkor éreztem, amikor a doki visszaroppantotta a helyére, na az kegyetlen volt :D:D
6/7 anonim válasza:
Én is imádok focizni és én is kapus vagyok...Volt már pár kisebb sérülésem de még mindig imádok játszani...
7/7 A kérdező kommentje:
Na és ha fájt,akkor miért teszel nevető "D" betűket mellé?
:D:D:D
2015. máj. 17. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!