NFL, NBA Draft mérésekkel kapcsolatos kérdések?
Figyelt kérdés
Az NBA és NFL draftok, főleg utóbbi nagyon sok mindent lemér, az lenne a kérdésem hogy ezt a sok dolgot 1 nap alatt mérik le? Vagy esetleg valaki nem tudja hogy osztják be? Mert ezeknek ha jól tudom az a lényege hogy lemérje a maximum képességet és egy jó kis 102 kilós fekvenyomás után nem hiszem hogy az egyéni legjobbadat futod 40 yardon... Meg szeretném csinálni és lehetőleg teljesen úgy ahogy ők :)2015. ápr. 15. 17:04
1/3 anonim válasza:
Az NFL combine nem a nüanszokról szól, csak irányadó. Nyilván optimálisabb lenne mindig nagyon kipihenten, étkezés után x órával végezni a gyakorlatot, de erre nincs lehetőség. Amúgy is, ezek profi atléták, kicsattannak az erőtől, nem jelenthet gondot egy pár széria fekvenyomás után futni egy jót. Az NFL-ben folyamatosan kell futni és a testi erődet is kamatoztatni.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... 4,30 és 4,60 között van több száz játékos... :D
2015. ápr. 15. 18:08
3/3 anonim válasza:
Igen, de egy-két tized itt nem annyira fontos. Azért mégiscsak kosarasokról és focistákról beszélünk, most az hogy 4.40 vagy 4.50 alatt fut-e 40 yardot az nem annyira lényeges.
Sőt, ezeket a játékosokat már gimi óta figyelik, elég pontosan tisztában vannak vele hogy mire képesek. Szerintem sokkal inkább nézik azt hogy hogy bírják a stresszt, mit mondanak az interjúkon.
Ezt a rövid írást érdemes elolvasni, egy NFL-játékos írta:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!