Akkor milyen volt a Real Madrid amikor nem Florentino Pérez volt az elnök?
Úgy értem, most az van, hogy ha van valaki akit felkap a sajtó, akkor azt meg kell venni és a padon meg elcseszi a karrierjét. De neki mindegy csak pénzt hozzon.
Régen más elnököknél mi volt a helyzet?
Ha pár év múlva már nem Perez lesz az elnök, akkor szerintetek elkezdenek a klub érdekeivel is foglalkozni nem csak a pénzbevétellel?
Pl, mint a Barca.
Szarnak ők arra ki mennyire népszerű, mennyi mezt lehet vele eladni, csak az a lényeg, hogy erősítés legyen a csapatnak és győzelemhez, kupákhoz segítse őket.
Florentino játékos (és edző) politikája sok tekintetben megkérdőjelezhető. És nekem sem tetszik sok döntése. Ő egy megalomán ember, aki egyébként kiváló üzletember, de sajnos túlzottan beleszól a klub sport részébe.
"Úgy értem, most az van, hogy ha van valaki akit felkap a sajtó, akkor azt meg kell venni és a padon meg elcseszi a karrierjét. De neki mindegy csak pénzt hozzon."
Ez más csapatokkal is így van, pl az említett Barcánál is. Villa, Fabregas, Neymar, Suarez, most Pogba. Pár játékos karrierje nem volt valami fényes a Barcában Pl Ibra, Fabregas. Buta igazolásokból is volt pár, Vermaelen, Csigrinszkij.
"Ha pár év múlva már nem Perez lesz az elnök, akkor szerintetek elkezdenek a klub érdekeivel is foglalkozni nem csak a pénzbevétellel?
Pl, mint a Barca. "
Épp ezért mosolygok az ilyen kijelentéseken. :D
"Szarnak ők arra ki mennyire népszerű, mennyi mezt lehet vele eladni, csak az a lényeg, hogy erősítés legyen a csapatnak és győzelemhez, kupákhoz segítse őket."
Dehogy sz,rnak. A foci üzlet. Mindenhol.
A kérdés másik részét illetően, Ramón Calderón elnöksége alatt elég langyos víz volt a csapat, sok (szerintem) nem elég tehetséges igazolása volt a Realnak, bár állítólag CR érkezését ő alapozta meg (azóta is beszólogat Pereznek),
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!