Real Madrid vs Athletico Madrid?
Szerintem nagyon kétesélyes a dolog, nyilván egy nem hozzáértő egyből a Realt mondaná, de azért az Atlético amit a Real ellen nyújtott az nem volt semmi.Hogy miért gondolom nagyon azt, hogy bármi lehet, az is mutatja szerintem, hogy például amikor a Real az Atléticoval játszott az Atlético (főleg a 4-0-nál) sima fölénnyel lefocizta a Realt, de ugyanekkor az Atlético a Barcával szinte semmit nem tudott kezdeni, annak ellenére is, hogy azért rúgtak nekik gólt, mindeközben pedig a Real ősszel megverte a Barcát.(az más dolog, hogy márciusban nem) Szóval a lényeg, hogy nagyon kiegyensúlyozott a dolog, és úgy tűnik Simeone nagyon tudja, hogy mit kell tenni a Real legyőzéséhez, hiszen 2013/14 es szezonban sem tudták megverni a fehérek a matracosokat.(egy Atléti győzelem, egy döntetlen)
Én az Atléticonak szurkolok, de nagyon izgalmas meccsre számíthatunk szerintem.Akkor sem lepődnék meg, ha sima Real győzelem lenne, de akkor sem, ha Atlético.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!