Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek melyik a leg...

Szerintetek melyik a leg szexibb női spot?

Figyelt kérdés

2015. febr. 24. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Rúdtanc.

(A sport,nem a vonaglas a barban)

2015. febr. 24. 23:28
 2/9 A kérdező kommentje:
*sport, mielott meg jonnenek az uzik h eloszor tanuljak meg irni, utana kerdezzek:D
2015. febr. 24. 23:30
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
rúdtánc
2015. febr. 25. 00:31
 4/9 anonim ***** válasza:
41%

*legszexibb

Így egybe!

Előbb tanulj meg írni, utána kérdezzél!

:D Viccet félretéve, szerintem a lovaglás (hm... lovaglás, erről más is eszembe jut xD) vagy mondjuk a torna jól áll egy nőnek, de nem hiszem hogy vannak ilyenek, hogy szexi női sportok :D. Egy sport hogy lehet szexi??? Oké, hogy jól áll a nőnek meg vonzóbb mintha futna vagy kerékpározna, vagy úszna, kajakozna (brrr...) de nem hiszem hogy ettől szexi lesz, miközben lehet tök csúnya a csaj. Jó az megint másik kérdés, hogy egy lovaglástól könnyebben beindul az ember fantáziája, mint egy sportlövészettől, meg jobban néz ki a csaj azokban a ruhákban, mint egy sportlövészetesben, vagy valami harcművészetében, de akkor is ugyanoda lyukadok ki (hmm.. lyukadok), hogy max. jobban áll neki.

2015. febr. 25. 02:48
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
szerintem a balett... ha az sport
2015. febr. 25. 07:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Valóban én is valamilyen táncot mondanék.
2015. febr. 25. 10:55
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
strandröpi ... ti balfékek, ha az nem szexi, akkor b.z.k vagytok!
2015. febr. 25. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Így van, a strandröpi, strandkézi a nyerő :D
2015. febr. 25. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztos homoszexuális vagyok mert nem áll fel rögtön a farkam egy strandröplabdázó lánytól, aki lehet amúgy retek ronda, mint valami 16 éves szexuálisan frusztrált éretlen tinigyereknek.
2015. febr. 26. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!