Az edzö termekben sok szexi, jo testű pasik vannak. Megnézik egymâst, melyik szexibb, jobb pasi?
Figyelt kérdés
meztelentl megnèzik mekkora egymâs frka?2014. jún. 10. 22:25
2/8 anonim válasza:
Egymás farkát mindenképpen nézegetik, ez alap. És egyáltalán, ahol több férfi van egy helyen, általában megnézik egymás farkát, így vagy úgy. Én is az irodában alig tudok elbújni a kollégák vizslató tekintete elől.
3/8 anonim válasza:
Persze. És akinek kicsi van, azt megdobáljuk 20 kilós tárcsákkal.:-)
4/8 anonim válasza:
ez semmi nálunk az öltözőben makiverem/majomcsapda/marokmarcsa szokott lenni, van mikor az illetőkben sok a tesztoszteron és csoportos orgia lesz belőle, persze ilyenkor mindig a leggyengébb lesz az aki lehajol a szappanért, de olyan is előfordul hogy azon összevesznek, hogy kié legyen az első döfés, ha már van aki a szappanért lehajolt.
5/8 anonim válasza:
míg koleszos voltam gyakori téma volt, hogy kinek van a legjobb teste. Lanyok is megnézik egymás mellét.
6/8 anonim válasza:
Sajnos nekem fel is áll néha közöttük (No homo)
7/8 anonim válasza:
ne várd, hogy egy ilyen kérdésre bármelyik pasi őszintén merjen válaszolni... akkora homofóbia van a mai társadalmunkban, hogy a legtöbb ember nem meri beismerni, hogy persze, hogy megnézzük egymást, hiszen az élet része ez is... egy pasi sem azért gyúr mert magától akar nagy izmokat, hanem mert látott valakit, akihez szeretne hasonlítani, és ehhez óhatatlanul is meg kell nézni rengeteg másik pasit...
8/8 anonim válasza:
Sperseus, de itt a kérdező azt írta, hogy egymás farkát. Te azt is megnézed, ne csináld már.:) Nem cinkelésből, de azért olvasd el a kérdést jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!