Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Késő elkezdenem 15 évesen...

Késő elkezdenem 15 évesen focizni?

Figyelt kérdés
Teremfociról(Futsal)lenne szó.
2010. febr. 12. 14:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ. Tudtál eddig focizni? Ugyértem, hogy pl. baráti társaságban néha meccseztek vagy ilyesmi. Mert ha egyáltalán nem, és most akarsz megtanulni, úgy hogy eddig nem is tudtál, az szerintem már nem lehetséges.
2010. febr. 12. 15:16
 2/9 anonim válasza:
Szerintem nem ! Balettozni vagy műkorcsolyázni profin már késő lenne de a focihoz még nem és ahhoz soha sem lenne késő
2010. febr. 12. 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:
én 12 évesen kezdtem el, előtte csak haverokkal néha, és pár év alatt szinte mindenkit behoztam :)
2010. febr. 12. 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Sportolni sohasem késő elkezdeni
2010. febr. 12. 17:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Persze, haverokkal rengeteget fociztam régebben,egész jól ment. Meg az is probléma , hogy kicsit kövér vagyok ,de szerintem azt edzéseken lefutnám. Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 12. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:
attól függ. első, de másodosztályú is játékos aligha lesz már belőled, de ha csak szereted csinálni és fejlődni akarsz, egyesületbe játszani akkor persze nem késő.
2010. febr. 12. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
rengeteg nagypalyas focista van aki a te korodban kezdte.
2010. febr. 13. 23:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Én 17 évesen futsaloztam először (persze amatőr együttes) és meglepődtem, hogy én voltam a legfiatalabb és rövid időn belül egész jól be is illeszkedtem. H avan közelben (Budapest) csapat akár én is szívesen mennék, mivel ahova régebben jártam ott megszűnt a lehetőség erre.

18/F^^

2010. febr. 13. 23:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát mi a haverommal eddig egy zuglói kisebb csapatot néztünk,mert az nincs messze nekem innen Pesterzsébetről de majd csak április körül mennénk, addig egy kicsit diétázok, hogy ne úgy menjek oda, mint egy "hájtömeg". :D
2010. febr. 14. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!