Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Késő lenne már elkezdenem...

Késő lenne már elkezdenem egyesületben focizni?

Figyelt kérdés
15/F..elég "tehetségesnek" tartom magam..eddig kosárlabdáztam(iskolai csapatokban)de meguntam..és azért is kérdezem mert nemtudom, befogadnának?
2010. jún. 26. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod, de nagyon nagy hátrányban leszel azokhoz képest, akik 8-9 éves koruk óta fociznak. Menj le egy edzésre, beszélj az edzővel hogy esetleg járhatnál-e oda edzeni egy hétig. Utána te és az edző is látni fogja, hogy érdemes-e folytatni.
2010. jún. 26. 15:34
 2/9 A kérdező kommentje:
már 10 11 éves korom körül jártam focizni de nem sokat mivel akkor még nem bírtam ha egy edző kioktat..de mára már elviselném:)
2010. jún. 26. 15:40
 3/9 anonim válasza:
szerintem befogadnának én 2 hónapja kezdtem és még csak focizni sem tudtam úgy mentem be 1 haladó csapatba mégis befogadtak... menj bátran és próbáld meg ha könnyen illeszkedő tipus vagy akkor könnyű dolgod lesz :)
2010. jún. 26. 23:04
 4/9 A kérdező kommentje:
te hol focizol?:D..budapesti vagy?:D
2010. jún. 27. 17:09
 5/9 anonim válasza:
jó pár hónapja írtam már az előző választ de ha már kérdezél még1et a válasz: nem pesti vagyok szolnokon focizok :) jah és am lány vagyok tehát mind1 is hol focizok :)
2010. okt. 31. 22:14
 6/9 A kérdező kommentje:
én meg még nem kezdtem el focizni:/:D
2010. nov. 6. 16:24
 7/9 anonim válasza:
hogy hogy nem? azóta se? :S
2010. nov. 6. 21:58
 8/9 A kérdező kommentje:
azóta sem:/..meg nem is merem vmiért elkezdeni..
2010. nov. 7. 02:17
 9/9 anonim válasza:
pedig igazán nincs mitől félned :)
2010. nov. 22. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!