23 évesen késő lenne elkezdenem kosarazni úgy hogy 1 csapathoz is leszerződjek?
Figyelt kérdés
Semmi sport múltam nincs.2011. szept. 18. 16:09
1/10 anonim válasza:
Én is 23 éves vagyok, és egy éve kezdtem el focizni. Egy év után egy amatőr csapathoz leszerződtettek, igaz, csak 3 hónapra. De már az is valami. Úgyhogy ne add fel!
2/10 anonim válasza:
Ha magas vagy (kb. 2m) akkor esetleg lehet, de amúgy nincs.
3/10 A kérdező kommentje:
177-178cm,és jól ugrok.
2011. szept. 24. 16:51
4/10 anonim válasza:
Az előző hozzászólónak üzenem, hogy butaság, amit ír, mert irányító poszton az alacsonyabb játékosok is érvényesülnek.
5/10 anonim válasza:
Jó,de ha fingja nincs a kosárhoz akkor hogy érvényesül?:D
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó:hol olvastad h fingom sincs a kosárhoz? :O Sztem ezt 1 másik kérdéshez akartad írni. :D
2011. szept. 25. 18:56
7/10 anonim válasza:
Ott írtad , hogy semmi sportmúltad sincs :D
8/10 A kérdező kommentje:
Még nem jártam semmire.De ez még nem azt jelenti hogy kosárlabda még nem volt a kezemben.
2011. szept. 25. 19:55
9/10 anonim válasza:
Én kosarazom. Van olyan csapattársam aki már vagy 6 éve jár és ugyanott van mint amikor elkezdte. De ez nem azt jelenti hogy nincs esélyed :)
10/10 anonim válasza:
Szia
Tudom régi a kérdés már de hátha még ránézel :D
Én is pont 23 éves vagyok és hasonló szituban mint te voltál .
Hogy döntöttél ? Mi lett a vége ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!