20 évesen késő elkezdeni fociedzésre járni?
Figyelt kérdés
Kis pályán meg szoktak dicsérni hogy tök jól helyezkedek, hamar észreveszem az ellenfél gyengéit, és egyáltalán nem vagyok önző.
Problémám: általában csak a pontosság és esetleg a labdakezelés (ívelt labdát nem mindig sikerül levenni szépen).
Ezek ellenére ajánlanátok, hogy edzésre jelentkezzek valahova még 20 évesen is, vagy nincs már sok esély ezzel kapcsolatban?
2015. febr. 17. 23:29
1/8 anonim válasza:
Hülye kérdésre hogy adjunk jó választ... ha szeretsz focizni, akkor teljesen mindegy, hogy megéri-e... Írd le, hogy nálad miben nyilvánul meg, hogy elkéstél-e vagy sem. Ha abban, hogy nemzetközi szinten jegyzett játékos legyél, akkor el.
2/8 anonim válasza:
Kizárt, hogy értelmileg 20 éves legyél. Bár testileg meglehet szóval hajrá, jelentkezz csak.
3/8 anonim válasza:
Attól függ, mit szeretnél elérni...
4/8 anonim válasza:
Hajrá!
Èn 2 èv után tervezem a visszatèrèst.
19 vagyok
5/8 anonim válasza:
sajnos a 2-es válaszolóval kell egyetértenem, nem sok értelem szorulhatott beléd 20 év alatt...
ami a focit illeti, nincsenek erre vonatkozó szabályok, bárki sportolhat függetlenül attól hogy tehetséges e benne.
6/8 A kérdező kommentje:
Miből gondoljátok hogy nem vagyok értelmes?
2015. febr. 18. 15:16
7/8 anonim válasza:
hát abból, hogy ilyen kérdést 14 évesek szoktak feltenni... meg hogy kérdezel, segíteni akarok, de arra nem veszed a fáradtságot, hogy válaszolj a kérdésemre...
8/8 anonim válasza:
Én 1,5 éve kezdtem el és most leszek 21. Volt két ifi évem, aztán mostmár a felnőtt csapatban játszom, persze hozzáteszem hogy egy Megye hármas csapatban. Próbáld ki mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!