Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mért van az, hogy amikor...

Mért van az, hogy amikor terembe focizok akkor jól tudok cselezni, de amikor kint focizok akkor meg nem annyira főleg amikor vizes a fű mért van ez lehet ezen változtatni és ha igen akkor hogyan?

Figyelt kérdés

2015. febr. 1. 13:09
 1/3 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom/16/F./Èpp ezért játszom futsall csapatban.Szerintem azért mert nem tanultál meg füvőn,pláne vizesen kitámasztani,meg még annyi hogy vannak külön futsall,és külön football cselek is,és nem mindegyik football cselet tudod alkalmazni teremben és fordítva.
2015. febr. 1. 13:29
 2/3 A kérdező kommentje:
értem kösz a választ
2015. febr. 1. 13:32
 3/3 anonim válasza:
Gyakorolj labdavezetést füvön és a játsz többet füvön 1 idő után meg szokod én 2 évig voltam füvön (1-2 osztály :D (nem csapat osztály-osztály ellen)) aztán 6 évig beton és terem (szintén iskolában tesin terem szünetben beton) nekem mindegyiken megy persze előtte meg kell szoknod az új környezeted.
2015. máj. 23. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!