14 éves vagyok. Elkezdhetem még a focit? Nagy tapasztalatom nincs, passzolni, kapura lőni tudok, csak cselezni nem. Elég gyors vagyok tehát szerintem szélsőnek jó lennék, csak cselezni nem tudok igazából. Ez lehet hátrány?
Először kezdj el járni egy edzésre. Ott mindenkçppen tuds javulni, tapasztalatot is szerzel. Aztán, ha nagyon megy, akkor egy nagyobb csapathoz ßtigazolsz. De az ne vegye el majd a kedved, ha elsőnek még nem leszel kezdő tétmeccsen.
Sok szerencsét hozzá. :) ha kemyçnyen küzdesz és nem adod fel, akkor bármi lehet belőled!
Szerintem a focit sose késő elkezdeni.Ahogy olvasom a legfontosabb képességeid megvannak,gondolok itt a passzra és lövésre és a sebességre,ez nagyon nagy adottság.
Szélsőnek jó lennél (bár én jómagam hihetetlen gyorsaságom ellenére védő vagyok)
Cselezéssel ne törődj, a sebességed megoldja, ha mégis kell a csel az csak testcsel legyen,gyors menetközbeni cikázással, irányváltással (én is így szoktam)
CSelezni ígyis-úgyis tudni fogsz egy idő múlva ha érdekel
Az pedig hogy nálad jobb játékosokkal játszol az csak neked jó mert így gyorsan fogsz fejlődni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!