Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Vélemények a tegnapi Ateltico...

Vélemények a tegnapi Ateltico Madrid - Barca meccsről?

Figyelt kérdés

Kinek szurkoltatok?

Nálam HAJRÁ ATLETICO MADRID ÉS FERNANDO TORRES!!!!!!!

2015. jan. 29. 14:35
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Ja és igen ők csapatnak nevezhetőek nem úgy, mint a Barca, mert ők együtt küzdenek meg mindenért amit elérnek.

Torres nyilatkozatából egy részlet még a Real elleni meccsről, de igaza van.

Mi vagyunk az Atletico Madrid! Mi egy igazi csapat vagyunk, nem pedig 11 olyan egyéniség, aki magáénak akarja a sikert. Ha nyerünk együtt nyerünk, a kikapunk, akkor együtt vérzünk el.”

2015. jan. 29. 19:02
 12/25 anonim ***** válasza:
Te egesz nap a gyk-t nezed hogy egybol valaszoltal? :D
2015. jan. 29. 19:05
 13/25 A kérdező kommentje:
Csak épp fent voltam/vagyok.
2015. jan. 29. 22:43
 14/25 anonim ***** válasza:
Ja bocs, hívhatjuk őket csapatnak, de FOCIcsapatnak semmiképp. Nem közelharccal, meg az ellenfél szétrúgásával kell meccset nyerni, hanem focival. Fociban meg bizony a Barcelona jobb. Továbbra is tartom, hogy az Atletico nem érdemelte meg a győzelmet, sőt, ha idén nyerne valami trófeát az Atleti, az a labdarúgás nevű sportág meggyalázása lenne...
2015. jan. 30. 12:43
 15/25 A kérdező kommentje:
Nekik ez a játékuk így játszanak. Az ellenfél akkor készüljön fel és ha nyernek valamit akkor az azért lesz, mert egy megérdemlik, kettő akkor abban a kupában ahol győznek nincs náluk jobb. A ellenfél meg állítson ki strapabíró játékosokat és akkor nem lesz gondjuk.
2015. jan. 30. 14:24
 16/25 anonim ***** válasza:
Értem, ezek szerint te nem a szép, látványos játékot szereted, hanem a durvaságot, a bunkerfocit, a favágást. Érdekes ízlésed van... Sosem értettem hogy lehet valaki Atletico-drukker
2015. jan. 30. 19:22
 17/25 A kérdező kommentje:
Úgy, ahogy Barca drukker. Szeretek egy csapatot akik rendesen megküzdenek, minden eggyes meccsen, mindig a legjobbat kell, hogy nyújtsák, míg a Real vagy a Barca néhány meccset könnyűséggel vesz és semmit nem kell küzdeni csak megy magától. Az Atleti mindenért amit elért igen keményen megküzdött, és megérdemelték volna tavaly a BL-t. Sszeretni lehet őket azért is, mert nem a luxus igazolások a legfontosabbak, hanem kinevelik a játékosokat vagy pedig meglátják a tehetséget egy kisseb csapat focistájában, és itt naggyá teszik hát így lehet valaki ATLETICO MADRID drukker.
2015. jan. 30. 20:28
 18/25 A kérdező kommentje:
*Szeretni
2015. jan. 30. 21:29
 19/25 anonim ***** válasza:
Ha te így gondolod, akkor oké :D én nem ítélek el senkit a klubhovatartozása miatt. Csak én a szép focit szeretem, ezért képtelen lennék olyan csapatnak drukkolni, mint az AtMa. Az egyetlen ami szimpatikus bennük az, hogy az utolsó másodpercig hajtanak. Viszont én nem vagyok az antifutball lelkes támogatója.
2015. jan. 30. 21:39
 20/25 anonim ***** válasza:
Na, ma bemutatta az Atleti hogy tud focizni. Szépen elkenték a Realt az biztos :D
2015. febr. 7. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!