Mit gondoltok a Barca-Real 1-3-as tegnapi El Classicoról?
Figyelt kérdés
Tudom volt ma jópár ehhez hasonló kérdés.
Mi a véleményetek? MEglepett? Várható volt?
Én MAdridista vagyok 2005 óta, de ezt még álmomban sem gondoltam volna. Egy 2-2-t tippeltem, de 0-3-nál csak néztem mint hal a szatyorban. El se akrtam hinni. Tényleg ennyit számít, hogy egy másodedző irányítja a csapatot? Vagy lejárt a barca, Tiki-taka ideje? Ennyivel jobb volt a real?
Lejárt a barca ideje + edzőhiány (ami azért a játékosokban ott van az ,hogy mi lessz az edzővel.... ? )
2013. febr. 27. 21:24
2/17 anonim válasza:
Várható volt. Nagyon sokig olyan szinten voltak hogy nem volt ellenfelük, azonban semmi sem tart örökké. Előbb utóbb ez bekövetkezett volna, talán így még összekapják magukat erre a szezonra és a BL-ben is alakítanak valamit. De azért nem kell majd Liverpool szintű összeomlásra számítani...
2013. febr. 27. 22:13
3/17 anonim válasza:
Szint úgy csak 2002óta. Őszintén , a továbbjutást vártam , mert látszott a szuperkupa meccsből is hogy van esélyünk , viszont a 0-3at én se gondoltam .
A nagy csapatok ellen nem megy a tiki-taka , lásd milan elleni barca meccs..
De a legnagyobb fail messi volt komolyan , nem érdemelte meg újra az aranylabdát , kész vicc hogy egy még nálam is fiatalabb ember simán levette pici messi-t a pályáról.
Hasta el Final . Vamos Real.
2013. febr. 27. 22:24
4/17 dickharta válasza:
az ilyen meccsekről derül ki 6 év múlva,hogy bunda volt ;)
2013. febr. 27. 23:05
5/17 anonim válasza:
Hát igen , divatbarcások nem bírják sajnos elviselni a vereséget , nem baj had ríjjanak .
2013. febr. 27. 23:30
6/17 anonim válasza:
"legnagyobb fail messi volt"
számomra sokkal nagyobb csalódást okozott Alba játéka... meg az a színészkedés amit művelt....
2013. febr. 28. 12:21
7/17 anonim válasza:
Hát nem csak Alba ... Busquets , Puyol is állandóan reklamált és sunyiskodott , nem értem miért kell pofátlankodni , hátrányban miért nem tudják azt csinálni amit Iniesta és Xavi csinált , mert előttük le a kalappal hogy nem adták fel .
Amúgy azon csodálkozom hogy messi nem várta meg Varane-t a kocsijánál xd
2013. febr. 28. 12:32
8/17 anonim válasza:
Én is Realos vagyok,és döntetlenre számítottam mint legutóbb....hát,meglepett:D Azt sajnáltam,hogy síszünet van és nem mehettem suliba kiröhögni a Barcás oszt. társaimat....persze nem vagyok ilyen kárörvendő,de most jó lett volna:P:)És most azt sem sajnáltam,hogy apa minden gólnál felordított,tehát 3x kaptam kisebb szívrohamot:D
2013. febr. 28. 14:33
9/17 anonim válasza:
Én Real-os vagyok és csak azt bánom, hogy C.Ronaldo nem rugott mester hármast :/ :DD de Valdes fejelése teljesen jó volt.. A Barca meg... ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!