Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit gondoltok a Barca-Real...

Mit gondoltok a Barca-Real 1-3-as tegnapi El Classicoról?

Figyelt kérdés

Tudom volt ma jópár ehhez hasonló kérdés.

Mi a véleményetek? MEglepett? Várható volt?

Én MAdridista vagyok 2005 óta, de ezt még álmomban sem gondoltam volna. Egy 2-2-t tippeltem, de 0-3-nál csak néztem mint hal a szatyorban. El se akrtam hinni. Tényleg ennyit számít, hogy egy másodedző irányítja a csapatot? Vagy lejárt a barca, Tiki-taka ideje? Ennyivel jobb volt a real?

2013. febr. 27. 21:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát igen , ilyenek a Barcások nem csak a csapat , de a szurkulók is szinészek . Az a fos mégis többször verte meg a drága barcádat mint fordíttva . Divatbarcások úgyis keresik majd a kifogásokat , ahelyett hogy egyszer az életben tisztességesen elfogadnák a vereséget , nem kell tisztelni az ellenfelet ez a nagyképűség a barcád veszte ..
2013. febr. 28. 20:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Azért ugyanezek a dolgok elmondhatók egyes Real-játékosokról is, meg általában mindenkiről a legjobbak közül. Az ilyen topjátékosok és csapatok, mint pl. a két spanyol óriás bizony nehezen viselik el a vereségeket, mert a győzelemhez vannak szokva. De ilyen némelyik edző is, ez vérmérséklet kérdése. Itt van pl. a tavalyelőtti BL-elődöntő meccs, amikor Mourinho-t állították ki, edző létére. Most fordult a kocka, és egyes Barcelona-játékosok kezdtek el nem önmagukhoz és klasszisokhoz méltóan viselkedni, meg persze játszani. Engem is idegesített ez a sok reklamálás a részükről. Sajnálom ezt az egészet, nagy kérdés, hogy fog-e változni a helyzet Vilanova várható visszatérése után. Csak sajnos könnyen lehet, hogy rá fog menni a BL-szereplés is. De talán még korai "temetni" őket. Valami tényleg megváltozott, az idő is megy felettük ugye, pl. Puyol sem a régi már, és ez az edző-kalamajka pedig biztos, hogy nem tett jót a csapatnak, mintha fejben nem lennének teljesen a pályán. Éppen a szezon legnehezebb időszaka van.

Piqué és Alba tényleg feltűnően "nagyszájú" volt. Bár itt hozzá kell tenni, hogy az előbbi egyébként is ilyen sajnos. Én persze értük haragszok, nem pedig ellenük. Gondoljunk bele, mi lenne, ha ugyanez történne más csapatokkal, hogy az edző egyszer csak "kidől" a sorból? Az sem elhanyagolható szempont, hogy ezek a játékosok, legalábbis a nagy részük mindent megnyert már, és lehet, hogy valahogy híján vannak a motivációnak is. Most tehát még korai szerintem kijelenteni, hogy vége van a nagy korszaknak, ezt az idő majd eldönti.

2013. márc. 1. 00:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Még az előző vagyok. Ami az edzőkérdést illeti, szerintem nagyon számít az, hogy ki irányít egy csapatot. Például döntő fontosságú lehet az is, hogy egy vesztes állásnál hogyan módosít taktikát valaki, tehát egy meccsen belül, meg hogy egyáltalán változtat-e.

A jelenlegi edzőnek lehet, hogy nincsenek ilyen jó "improvizációs" készségei, - ha lehet ezt így fogalmazni,- mint amilyenek Guardiolának, vagy Vilanovának vannak. A játéktudás, a játékosok képességei még nem elég a sikerhez. Ez kb. olyan, mint a technikai sportágaknál az, hogy ki, melyik versenyző vezet egy adott autót vagy motort.

2013. márc. 1. 00:25
 14/17 anonim válasza:
Sziasztok.. nem tudjátok véletlenül hogy honnét tudnám letölteni?
2013. márc. 1. 14:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez duma ... és ha ott van Tito akkor mivan ? Messi ugyanúgy nemtud pattogni , maximum lecserélte volna őt Alexisre .. Buszkeksz meg ugyanúgy reklamál , Alba ugyanúgy pofátlanul sunyiskodik ...

Amúgy ncoren fentvan 720és 1080p-ben is.

2013. márc. 1. 14:55
 16/17 anonim ***** válasza:
vilanova hiánya megviseli a cspatot,de megérdemelte egyszer végre a real,de ma is vesztettünk a Bl meccsen :( Visca el barca!
2013. márc. 2. 18:11
 17/17 anonim ***** válasza:
B csapattal is 2-1 , ez a barca nem az a barca , ha van tito ha nincs .
2013. márc. 2. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!