Mért nem ismerték el a tegnapi Milan- Real Madrid meccsen a Milan második gólját?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 22:09
1/6 anonim válasza:
Hivatalosan azért, mert Pato emelkedés közben odapakolt Arbeloa-nak, csak ezt egyetlen kameraállásból lehetett megfigyelni.
Amúgy a bíró össze-vissza fújt, mindkét oldalra.
2/6 A kérdező kommentje:
én a Realnak szurkoltam,de őszintén írom a Milán gólt elismerhették volna
2009. nov. 4. 23:20
3/6 anonim válasza:
Szerintem azért nem ismerték el, mert a bíró nem volt benne biztos, hogy először jogosan ítélt nekik 11-est!
4/6 anonim válasza:
Én MILAN drukker vagyok de nem elfogultságból mondom, de Pato gólja teljesen érényes volt, mert nem volt les és nemis lökött ezt több kameraállásból mutatták meg
5/6 anonim válasza:
Egyébként a 11-es megédemelt volt, nem azért, mert a real játékosa(talán Pepe) lökött hanem, mert a kezére pattant a labda.(én írtam az előző választ is)
6/6 anonim válasza:
Tobb oka is van, hogy nem ismertek el.
1. A 11es nem Pepe kezere, hanem a hatara pattant, bizonyos kameraallasbol ezt jol lehet latni es az is, hogy talan Zambrotta pont belebombazta.
2. Ezt a 11est a biro azonnal befujta, pedig nem volt benne 100%ig biztos, hogy ezert bunteto illetve piros lap jar. (Hozzateszem, ilyenkor a masodperc toredeke alatt kell donteni, ilyen keves biroi tapasztalattal pedig konnyu latvanyos hibakat veteni)
3. A masodik golnal a bironak talan eszebe jutott, hogy az a 11es nem volt teljes mertekben jogos es ezert nem adta meg a Milan goljat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!