Van olyan NFL játékos akit draftoltak az egyetemről és úgy fejezte be a tanulmányait, hogy közben a profi ligában játszott?
Nem tudok róla.. Az NFL mellett nem hiszem hogy tudnának egyetemre járni a rengeteg edzés és utazás miatt.
A profi focisták túlnyomó része olvasni sem tud kb, csak a foci miatt vannak az egyetemen. Nézz meg néhány latino falembert, kizártnak tartom hogy rendesen órákra járjanak meg vizsgázzanak.
A másik dolog meg hogy ilyen komoly fizuk mellett nem is nagyon kell erőltetniük a dolgot..
#1 Az NCAA Div 1-ben eleg kemeny szabalyok vonatkoznak a focistakra is. Meg van adva, hogy mennyi kreditet (unitot) milyen atlaggal kell minimum teljesiteniuk, hogy jatszhassanak. A megjegyzesed teves es rasszista is...
Akit draftolnak az maximum az NFL-es karrierje utan tudja befejezni a tanulmanyait ha nem az utolso eve utan megy a ligaba.
# 4
Az egy dolog, hogy milyen átlaguk vannak meg hány kreditet teljesítenek, más kérdés hogy ez hogy néz ki gyakorlatban..
Érdekel ez a téma, régebben sokat olvastam erről. A sztárfocisták gyakorlatilag már gimibe se járnak, órák helyett állandóan fociznak, a vizsgákon úgy rugdalják át őket. Hiába nem tudnak semmit, a gimiknek presztízskérdés hogy jó egyetemre kerüljenek a diákok, nem fognak egy potenciális sztárjátékost megbuktatni biológiából.. Megadják neki a jó jegyet hogy ő legyen az iskola büszkesége, ez így megy ezer éve.
Ugyan ez a helyzet az egyetemeken is.. Egyszer egy NFL-meccs alatt Faragó Ricsiék is beszéltek erről, röhögtek kb. rajta hogy hogy bohóckodnak az egyetemen ezek a játékosok. Amúgy nyilván vannak ellenpéldák is, de ez az általános.
Rasszista meg főleg nem vagyok. Tény, hogy a falemberek túlnyomó része fekete vagy latin, és ha megnézel velük egy beszélgetést öt perc alatt lejön hogy nem ők isten legfényesebb bárányai.. Kizárt hogy a Stanford-on tömegesen diplomáznának normál keretek között. Persze itt is vannak ellenpéldák.
Biztos volt olyan akinek megírták az vizsgáját de csak a legjobb játékosoknak és nekik is csak ha nem akarták. De mindenhol vannak turpisságok az életben az egyetem inkább megadja neki valahogy a jegyet csak náluk játszhasson.
Ronaxad-te, hogy jutottál ki amerikai egyetemre? Én is azon vagyok most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!