1/9 anonim válasza:
Spalding kosárlabdám van nekem is, elég jó, de ha dechathlonból veszed úgyis kapsz rá 2 év garanciát, csak tartsd meg a blokkot.
2/9 anonim válasza:
de a hibái: kinti játék során jóval előbb elkopik a felülete
illetve a széleinél egy idő után kezd feljönni a ráragasztott réteg, bár fogod azt visszaragasztod és teljesen jó, mondjuk én elég sokat is használtam aszfalton...
terembe biztos jobban szuperálna.
de ugye 2 év garancia van rá, szal ha széthullana ez idő alatt visszakapod a pénzed...
3/9 A kérdező kommentje:
De ugye ha netről rendelem akkor is kapok rá garanciát.
Elnézést a tudatlanságom miatt :D
2015. jan. 2. 16:58
4/9 anonim válasza:
Mivel kapsz róla blokkot, ezért igen, csak ha széthullok akkor kénytelen leszel bemenni oda, ahonnan kiküldték, mert nem hiszem, hogy bármelyik dechatlonba visszaváltják, meg ugye meg kell mutatni nekik, hogy ez van, ránéznek, jó itt a pénzed és szia :D
6/9 anonim válasza:
De amúgy jó labda, volt elötte nekem más fajta is, de ez volt eddig a legjobb :)
meg hát 2 évente 5-6e ft labdáért nem pénz ha sokat játszol, ha meg nem játszol sokat értelemszerűen nem is megy tönkre túl hamar.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves GehZurHölle :)
2015. jan. 2. 19:43
9/9 kakao01 válasza:
nekem kintre mindig nike gumi felületű labdáim voltak eléggé adták, egy ilyen műbőrt nem vennék kintre mert nem olyan jó a tapadása meg rosszabbul kopik mint egy gumi. Merthogy a gumi ugye folyamatosan kopik és még megkopva is tapad, ez meg felszakad és megkopva meg csúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!