Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki a kedvenc focistátok és miért?

Ki a kedvenc focistátok és miért?

Figyelt kérdés
Nekem Neymar <3

2014. dec. 29. 19:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Lionel Messi. Azért, mert nagyon kitartó, zseniálisan cselez, mindent megtesz a győzelemért, nagy labdákat ad, nem színészkedik és nem kapja fel könnyen a vizet. De azt nem mondom hogy nincs benne negatívum mert van: pl. mostanában elől várja a labdát, nem segít a társaknak a labdaszerzésben, kicsit önző és túlcselezi magát.
2015. jan. 26. 20:00
 22/29 anonim válasza:
Én Barcas vagyok ezér Neymar és Messi
2015. márc. 3. 18:53
 23/29 Dobermann213 ***** válasza:
82%
Nekem Iniesta.Úgy 5 éves korom óta követem a Barca meccseit.Azért,mert nem nagyképű,pompás középpályás,és Xavi-val nagyot alkot ott középen.Nagyon sajnálom,hogy Xavi elmegy mellőle,mert Ők voltak a világon a két legjobb középcsatár.Gyönyörű átemelt passzokat adott Ini Messinek,és még sok mindenkinek amiből gól is lett természetesen.Xavi-val tökéletesen ki tudták passzolni akár a védelmet,akkár a támadókat is.Visca el Barca!! :) <3
2015. ápr. 2. 14:41
 24/29 GreenLuck válasza:
Nekem Fernando Torres ! 10 eves voltam amikor megismertem , de azota is o a kedvencem ! Nagyon jo jatekos , elmondani nm tudom , hogy milyen jo ! Nezzetek utana 2009 ben milyen formaban volt ! Akkor mar mondtak , hogy o lesz a vilagon a legjobb ..... De sajnos volt egy nagy balesete ami kovetkezteben tobbszor is megmutottek a labat !!!! Ezert volt az , hogy visszavett a jatekabol , sokan ezt nm tudjak es azt mondjak , hogy jo volt de mar oreg es hasonloak .... Nem ! A serulese miatt alakult igy , de nagyon jo es tudasat mindig megmutatja ! A legjobb jatekosok koze tartozik ! Nagyon tehetseges csatar ! Orokkkkk kedvenc !
2015. jún. 7. 00:42
 25/29 anonim ***** válasza:
torres 1 nagy híg kaka egy szenvedve kikakilt híg kaka! nem kell a púder h ez meg az volt, egyszerűen kaksi !!!
2015. okt. 30. 16:52
 26/29 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem Neymart, de nem vagyok divatdrukker. Egyszerűen lenyűgöz a brazil temperamentum, Marcelot és Kakát is imádom. Neymar cseleit imádom, bár színésznek is elmenne.. :)

Szeretem még Pogbat, Iniestat, régen Xavit tartottam a legjobb középpályásnak, de hát ő kiöregedett. És valamiért Zlatan Ibrahimovichot is iszonyatosan bírom, de nem is értem magam, hogy kedvelhetek egy ilyen nagyképű embert:)

És ez talán mégis "divatdrukkeresen" fog hanzani, de egy-egy meccs közben tényleg úgy érzem, hogy beleszeretek Pirloba, de ez igazából a játékára vonatkozik, és a foci iránti alázátára.

És olyan is van, hogy valaki divatdrukkerből igazi foci rajongóvá váljon, mert például néhány éve csak a "kedvenc" csapatom meccseit néztem, most már az összes Bl, Primera Division, Serie A, Ligue 1, stb, stb meccst nézem, és a magyarokat is megnézem, és őszintén szurkolok nekik, tudva, hogy ez semmit nem számít, és úgy is megveri őket Észak-Írország. :)

Kicsit beleéltem magam, de remélem nem gondolják azt a fiúk, hogy lány csak divatdrukker lehet, aki a leghelyesebb támadóknak "szurkol". Ja tényleg! Buffon, ter Stegen, Petr Chez. Sok múlik rajtuk.

2015. nov. 13. 23:46
 27/29 anonim válasza:

Csóka Olivér (Szeleste - Pósfa SE - Ifi) - Kispad

Mert karakteres, azért.

2016. aug. 19. 15:39
 28/29 anonim válasza:

Nekem Cristiano Ronaldo azért mert egy elképesztően alázatos és tehetséges srác, néha bunkó tud lenni de mindenkinek vannak hibái.

A másik meg Roberto Carlos róla nem is mondanék többet minden focirajongó tudja hogy ki ő és hogy mekkora zseni.

Realos vagyok de ettől független Messire is felnézek semmi értelme azt mondanom hogy szar meg hogy lóf*** se tud mert nem igaz ennyi.

2017. júl. 15. 19:33
 29/29 anonim ***** válasza:
Gareth Bale, mivel jól cselez, szimpatikus, a sprintjeit meg élmény nézni :O
2017. júl. 21. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!