Ki a kedvenc focistátok és miért?
Én nagyon szeretem Neymart, de nem vagyok divatdrukker. Egyszerűen lenyűgöz a brazil temperamentum, Marcelot és Kakát is imádom. Neymar cseleit imádom, bár színésznek is elmenne.. :)
Szeretem még Pogbat, Iniestat, régen Xavit tartottam a legjobb középpályásnak, de hát ő kiöregedett. És valamiért Zlatan Ibrahimovichot is iszonyatosan bírom, de nem is értem magam, hogy kedvelhetek egy ilyen nagyképű embert:)
És ez talán mégis "divatdrukkeresen" fog hanzani, de egy-egy meccs közben tényleg úgy érzem, hogy beleszeretek Pirloba, de ez igazából a játékára vonatkozik, és a foci iránti alázátára.
És olyan is van, hogy valaki divatdrukkerből igazi foci rajongóvá váljon, mert például néhány éve csak a "kedvenc" csapatom meccseit néztem, most már az összes Bl, Primera Division, Serie A, Ligue 1, stb, stb meccst nézem, és a magyarokat is megnézem, és őszintén szurkolok nekik, tudva, hogy ez semmit nem számít, és úgy is megveri őket Észak-Írország. :)
Kicsit beleéltem magam, de remélem nem gondolják azt a fiúk, hogy lány csak divatdrukker lehet, aki a leghelyesebb támadóknak "szurkol". Ja tényleg! Buffon, ter Stegen, Petr Chez. Sok múlik rajtuk.
Csóka Olivér (Szeleste - Pósfa SE - Ifi) - Kispad
Mert karakteres, azért.
Nekem Cristiano Ronaldo azért mert egy elképesztően alázatos és tehetséges srác, néha bunkó tud lenni de mindenkinek vannak hibái.
A másik meg Roberto Carlos róla nem is mondanék többet minden focirajongó tudja hogy ki ő és hogy mekkora zseni.
Realos vagyok de ettől független Messire is felnézek semmi értelme azt mondanom hogy szar meg hogy lóf*** se tud mert nem igaz ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!