Ki a kedvenc focistátok és miért?
Nekem Pedro Rodriguez. :)
Mert már a Barca B-ben is kitűnt a többiek közül és a nagy csapatban is, annak ellenére, hogy nem kap túl sok lehetőséget, többnyire él vele és meccsről-meccsre megmutatja, hogy érdemes arra, hogy a nagy csapatban játsszon. Valamint az egyénisége, a stílusa és maga a játéka. Imádom :)
Nagyon sok tehetséges játékos van, sokak játékát szeretem, két embert mindenképp meg kell említeni aznban ha fociról van szó !---
Ronaldinho és Andrea Pirlo. Ronaldinho egy varázsló, a legtöbb helyzetet akár egyedül is meg tudja fordítani, a technikája utánozhatatlan. A foci története nálam itt kezdődött. Amióta Ronaldinho van,azóta labdarúgás is van, ő egy forradalmár. Visszahozta azokat az időket, amikor még Maradna volt a sztár. Andrea Pirlo pedig egy zseniális karmester. Irányítja a csapatot, ő a Juventus szíve. Nem önzőzik, hanem olyan passzokat ad be, amiket lehetetlen lenne kihagyni. Az ő passzai a legpontosabbak(!!!!!!) az összes jelenlegi játékos közül. Született tehetség, a Középpálya Királya, sokat lehet tanulni tőle,.
ELőző vagyok ők szimpatikusak, és a játékuk is tetszik, tudom Torres most nem a legjobb, de én hiszek benne.
Te hány éves vagy Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!