Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki a kedvenc focistátok és miért?

Ki a kedvenc focistátok és miért?

Figyelt kérdés
Nekem Neymar <3

2014. dec. 29. 19:23
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Igen :-)
2015. jan. 1. 02:04
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Pedro Rodriguez. :)

Mert már a Barca B-ben is kitűnt a többiek közül és a nagy csapatban is, annak ellenére, hogy nem kap túl sok lehetőséget, többnyire él vele és meccsről-meccsre megmutatja, hogy érdemes arra, hogy a nagy csapatban játsszon. Valamint az egyénisége, a stílusa és maga a játéka. Imádom :)

2015. jan. 1. 14:18
 13/29 anonim ***** válasza:
az első olyan ember akinek Pedro a kedvence XD
2015. jan. 1. 15:51
 14/29 anonim válasza:
Nekem Neymar, Messi és Jordi Alba. Mind a hármuknak szeretem a játékát, szerintem iszonyat jók. Van egy barátnőm, aki csak azért szeret egy focistát(amúgy Neymart)mert szerelmes belé. Igazából ezt nagyon nem értem, mert jó hogy egy csomó focista jól néz ki, mert pl.Neymar és Jordi nekem is tetszik, de elsősorban nem ezért szeretem őket. :) (am lány vagyok :D)
2015. jan. 3. 14:10
 15/29 anonim ***** válasza:

Nagyon sok tehetséges játékos van, sokak játékát szeretem, két embert mindenképp meg kell említeni aznban ha fociról van szó !---

Ronaldinho és Andrea Pirlo. Ronaldinho egy varázsló, a legtöbb helyzetet akár egyedül is meg tudja fordítani, a technikája utánozhatatlan. A foci története nálam itt kezdődött. Amióta Ronaldinho van,azóta labdarúgás is van, ő egy forradalmár. Visszahozta azokat az időket, amikor még Maradna volt a sztár. Andrea Pirlo pedig egy zseniális karmester. Irányítja a csapatot, ő a Juventus szíve. Nem önzőzik, hanem olyan passzokat ad be, amiket lehetetlen lenne kihagyni. Az ő passzai a legpontosabbak(!!!!!!) az összes jelenlegi játékos közül. Született tehetség, a Középpálya Királya, sokat lehet tanulni tőle,.

2015. jan. 8. 21:40
 16/29 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok 14 éves. A fő kedvencem Fernando Torres, de szeretem még Cristiano Ronaldot, Mario Götzét, Sergio Ramost, Mesut Özilt és Marco Reust is, meg ők helyesnek is helyesek.
2015. jan. 10. 22:17
 17/29 anonim ***** válasza:

ELőző vagyok ők szimpatikusak, és a játékuk is tetszik, tudom Torres most nem a legjobb, de én hiszek benne.

Te hány éves vagy Kérdező?

2015. jan. 10. 22:19
 18/29 anonim ***** válasza:
*Előző
2015. jan. 10. 22:19
 19/29 A kérdező kommentje:
13, én is focizok
2015. jan. 11. 01:02
 20/29 anonim ***** válasza:
75%
#15 Pirlo kiemelkedő játékos valóban, de Kroos és Busquets passzrátája jobb az övénél (92 %) és megkockáztatom, hogy többet is passzolnak. A spanyol bajnokság meg kicsit erősebb az olasznál, de való igaz, hogy Pirlo hosszú labdái nagyon szépek. A posztján Xavit viszont jobbnak tartom, de sajnos ő már kiégett. :(
2015. jan. 23. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!