Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kapus vagyok u 15-ben nincs...

Kapus vagyok u 15-ben nincs csere kapusunk se kapusedzonk es nem tudok edzeni de varjak hogy jobb legyek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen kapusedzonk aki egyszer se jelent meg az edzeseken szoval neki ilyen hobbi de nekunk nem az es varjak hogy jobb legyek

2014. dec. 27. 20:29
 1/9 anonim válasza:
En azt szoktam csinalni hogy a szobaban rgdosom a falnak a labdat es ugy vetudketek es neha beteszek akadalyokat amin megpattanhat a labda es ez fejleszti a reflexet is amugy meny ki a haverokkla sokszor focizni es rugjanak kapura
2014. dec. 27. 20:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs nyilt fal
2014. dec. 27. 21:01
 3/9 Magyarmanó ***** válasza:
klubváltás?!
2014. dec. 27. 21:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem kerestek meg fel mashonnan mert meg uj a palya futasom eddig csatar voltam de kapuba jobb vagyok es nincs cserekapua mint emlitettem es szemetseg lenne oket otthagyni
2014. dec. 28. 13:56
 5/9 Magyarmanó ***** válasza:
Én tudom, hogy szemétség lenne, DE ha úgy érzed, hogy lehet jövőd még kapusként egy csapatban és jelenleg sem vagy rossz akkor én a helyedben megkeresnék egy nagyobb klubot, 15 évesen nem nagyon fog megkeresni téged másik csapat, főleg ha alsóbb osztályokban játszol, egyébként szabad tudni hányad osztályban játszik a jelenlegi csapatod?
2014. dec. 28. 23:49
 6/9 jia er mai válasza:
Kérd meg egy csapattársad, hogy segítsen, nézd meg a videót, én sok gyakorlatot ebből néztem el és hasznos volt számomra is és csapattársamnak is: https://www.youtube.com/watch?v=AaJPlYobq74
2014. dec. 29. 01:53
 7/9 A kérdező kommentje:
U15 hajdu-bihar
2014. dec. 30. 01:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem megye 1 de nem tudom mar jatszottunk nb2-be is de akkor ebes neven de nem ebesiek vagyunk
2014. dec. 30. 01:17
 9/9 Magyarmanó ***** válasza:
nem tudod melyik bajnokság? :D Az cink már bocs, de ha kapus akarsz lenni akkor próbálj egy olyan klubhoz szerződni ahol van kapusedző nagyon sokat számít hidd el, a csapattársaddal nem tudsz olyan edzést összehozni, mint egy kapusedzővel
2014. dec. 30. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!