Ha visszaviszem a fél hónapos hangfalamat azzal az indokkal, hogy zúg a jobb hangszóró akkor kell bizonyítani nekik?
zúg a jobb oldal valószínüleg a kábellel van baj vagy magával a hangszóróval és visszavinném kicseréltetni de ha odaállítok nekik, hogy rossz a jobb része akkor kell-e nekik azt bizonyitanom valahogy ?
Mert ha kéne nem tudom hogyan csináljam mert nem lehet nagyon kihallani mindig de eléggé irritáló tud lenni mikor egy zene közben hallom jobbról a halk zúgást elrontja az élményt
ha a jobb éf a bal oldalt kicserélem átdugom akkor a bal lesz a zúgós szóval tuti, hogy a 2.1 nek csak az egyik hangszórójával van a baj
csak hogy ezt hogy tálaljam ki a boltosoknak a bestbyteban
Ha jól értem, a hangszórókat nem, csak a csatlakozó zsinórjait cserélted meg ugye, és így átment a hibajelenség a másik oldalra? Na erre az esetre mondtam én azt, hogy akkor az erősítő a szar.
Egyébként gondold már végig: a hangszóró magától nem búg, kell neki egy váltakozó feszültségű jel, aminek a hatására hangot ad ki. Tehát az erősítőből kapja. Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!