Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mely a kedvenc csapatod? Es...

Mely a kedvenc csapatod? Es miert? Persze focicsapatrol van szo!

Figyelt kérdés
nekem a manchester united a kedvencem mert nagyon latvanyos focit jatszanak es a kedvenc jatekosom is itt jatszik.
2010. febr. 1. 19:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azért vannak érdekes hsz-ok.1 játékos miatt váltani,pl Ibra miatt már nem Inter hanem Barca..azt hiszem ezt hívják divatszurkolóknak,vagy nem?! :)

Amúgy leges-leges legnagyobb kedvencem az Újpest.és hogy miért?Mert mint mindenki,divatként kezdtem,kimentem egy meccsre bnőm miatt,aztán rámragadt az hogy ha hétévge akkor meccs..Örök kedvenceim lettek,csapatostul,életérzés egyszerűen.

4 éves koromtól egészen 6 éves koromig apám vitt ki,akkor mgé nem érdekelt a foci,labdakergetésként tekintettem rá, majd nagyobb fejjel,10 éves koromtól barátokkal lógok kint a kapu mögötti részen.Szóval lassan 8 éve tart az igazi szerelem a csapatom iránt,otthon,idegenben,mindenhol! :)

"Mindig Újpest,örök Újpest,szívem másé SOHA nem lesz!" ;)

17/L

2010. febr. 6. 14:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Utolsó válaszolónak:

Ez szerintem nem divatszurkolás. Egy csapatot általában egy játékos miatt szereti meg az ember, utána meg fokozatosan a többi játékost abban a csapatban. Mindenkinek van kedvence, mégha nem is ismeri be.(sztem)

Például nálunk a fiúk nagy MU fanok voltak, de mikor C.Ronaldo átment a Királyi Gárdához, akkor azt a csapatot is megszerették. Ettől függetlenül még mindig szeretik a MU-t.

Én is valaki miatt szerettem meg az Asrenalt.

És ha az az ember átigazolna, akkor annak a csapatnak is szurkolnék. Lehet ugyan annyira megszeretném, mint az asrenalt. De ettől függetlenül az első szerelmem még mindig az asrenal marad.:)

2010. febr. 6. 19:20
 13/15 anonim ***** válasza:
A divatszurkolás az, hogyha mindig az a csapat a kedvenced aki éppen a legjobb
2010. febr. 6. 22:52
 14/15 anonim ***** válasza:
en is nagy UJPEST szurkolo vagyok!!! elosszor 2004-ben 9 evesen apam ki vitt egy ujpest-vasas meccsre. azota szlovakiabol felvidekrol jarok majdnem az osszes hazai meccsre!!!hajra LILAK es csak az UJPEST!!!
2010. febr. 7. 12:56
 15/15 anonim ***** válasza:
FERENCVÁROS, mert utálom az ujpestet és mert az ereimben Zöld vér folyik. Ennyi az egész.
2010. febr. 8. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!